H3107142128
K0108152229
Sz0209162330
Cs0310172401
P0411182502
Sz0512192603
V0613202704

Én egy indián vagyok és a nyilaimat keresem

2011/11/19

Arról akartam még mesélni neked, hogy ki vagy te...

Helyesebbnek tűnhet, ha azt mondom inkább, hogy ki vagy te nekem, de majd látni fogod, hogy nem erről van szó.

Most könnyű erről beszélni, most éppen nem vagy senki sem. Általában vagy valaki. Ez most egy ilyen szünet-féle ebben.

Arról van szó hogy én, mint a freudi én sosem voltam egészen definiált. Mindig kellett valami viszony, valami külső pont. Próbáltam számszerűsíteni, amikor pár hónapja ez összeállt; nagyjából húsz százalékban határozza meg a személyiségemet, hogy éppen ki vagy te. Semmi értelme persze, de egy jó szám.

Olyasmi ez – a többieknek mondom – mintha mindig lenne ott, vagy inkább mindig ott lenne valaki akihez a szavaidat igazán intézed. Ha nem ül ott, ha nincs veled, akkor is egy kicsit hozzá beszélsz, kicsit úgy cselekszel.

Visszatérve hozzád. Nagyon jó, hogy sosem válaszolsz, csak úgy tudom, hogy erről arról mit gondolsz, mit gondolnál. Monologizálhatok, van egy olyan falam, amihez úgy tudok beszélni, mint egy emberhez. Nem is beszélek hozzád, csak mindig ott van a fejemben a véleményed arról az erről-vagy-arról.

Persze általában nő vagy. Általában tudom, hogy ki vagy éppen. Általában nagyon békében szoktam lenni azzal, hogy ki vagy éppen. Alapvetően jó ideje az alapján választok vagy nem választok maga mellé nőt, hogy mit hoz ki belőlem. Mert amik kihoz egy asztal meg bor mellett, azt fogja kiváltani akkor is amikor te leszel az a nő.

Olyan is van, hogy nem kerülnek hozzám közel azok, akik éppen te vagy. Emlékszem, hogy volt ilyen. Nem láttalak még ennyire tisztán. Azt gondoltam elsőre, hogy nem is ismertem igazán azt a valakit, mert messziről úgy rémlik, hogy alig voltunk együtt, aztán rájöttem, hogy mekkora butaság. Nagyon ismertem, nagyon ismert, csak a dolgok fordultak rosszkor a visszájukra.

Hogy mi a baj azzal, hogy te egyáltalán vagy? Az a baj, hogy nem tudom hol a határ, hol van az, ami még teljesen én vagyok, és mi az ami a reakció.

Persze igazságtalan vagyok veled. Én választalak valakinek, gondolom. Valahol. Bár ki tudja, lehet, hogy annak a húsz százaléknak is van beleszólása abban hogy ki lesz az utódja.

Hetek óta nem vagy senki... 

 

2010/10/29

Gyere holnap túrázni!

A cél a Naszály csúcs volna, azért mert jó a neve.

A Naszály Váctól van északra, Kosdhoz közel. Van ott valami barlang is amit állítólag érdemes megnézni. Mivel az ilyesmit nem jó előre kitalálni, csak arról bizonyosodtam meg, hogy tudunk ott valami élhető túrát csinálni, meg hogy jó a hely.

Nos a Naszályról frankón rá lehet látni a Dunakanyarra, van szint is, látnivaló is.

 

Alapvetően az alábbi túra fele lenne a cél. Kosd - Barlang - Naszály aztán vissza. Aztán majd kialakul. 

 

Nos Vácra jutni vonattal lehet könnyen. Onnan meg indul busz. Ezzel szemben ha van kocsid és fuvarozol, annak örülünk. 

Szólj, hogy jössz aztán kitaláljuk az utazást meg a felkelést. (Már hogy a mennyire koránt.)

Ha esetleg eszedbe jutna: Nem, nincs hideg. Ha ilyenkor nem bírsz kimenni mozogni egy kicsit,egész télen fázni fogsz.

Pálinkát meg teát nyilván lehet hozni azért...

Kulcsszavak: szervez

2007/11/29

Itt kéretik ok nélkül beszólni

2005/01/10

Azt hiszem rámszakadt egy ilyen lány. Úgy általában is, de ma reggel hétkor egészen konkrétan ez történt. Alszom. Csereg a telefonom. Az ifjú hölgy az, akivel szilveszter óta ilyen párkapcsolat félét ápolunk, és sem én sem ő nem nagyon tudjuk hová tenni. Szóval lekászálódtam a galériáról, a telefonomért, mert persze mért ne hagynám pont ma lent. Ő az, erre járt. Nem teljesen véletlenül gondolom. Tele van a feje. Azt kérdezni, hogy nem jöhetne-e fel és kucorodhatna be egy sarokba. Haza most annyira nem akar... Feljött, most járt nálunk előszőr. Hozzám bújt. Kicsit telefonált még, igazgatta még a parát, ami idáig kergette, hozzám. Aztán ő elaludt én meg símogattam, belefúrtam az orrom a hajába. Órákon keresztül. Mielött a telefonja felkeltett négy órát aludtam, mégis most olyan friss és pihent vagyok, mintha a Karib-tengernél dőzsöltem volna három hetet.
Varázslat.

2004/12/02

Egyetem begyetem tengertánc

Tegnap két kávézástól eltekintve azzal foglalkoztam, hogy kidolgozzak 74 kiskérdést egy mai ZH-hoz.
Ma meg azzal, hogy tanuljak, meg ZH-zak. Sznadtner tök jó fej volt. Odajött, nézegetett, én meg mondtam neki, hogy ezeket itten nem tudom. Ő megnézte a kérdéssort és lesugta az egyik képletet. Nekem meg annyira új volt a helyzet, hogy nem tudtam hirtelen, hogy írják a lambdát. Azt is megmutatta.
Ő az egyik előadó.

ps.: Persze ennyi nem húz ki a trutyiból csak annyira más ez az egész, ha az ember érzi ezt a mágikus dolgot, aminek a neve jószándék...
ps2.: És a családias se azt jelenti egyszerűen, hogy kevesen vagytok, hanem, hogy a táblánál álló ürgéről is tudod, hogy rossz hete van, vagy "fogyasztja" a felesége és éjszakánként titokban dézsmálja a hűtőt...
ps3.: És amikor laboratóriumban nem azért jópofizol a mérésvezetővel, mert jól jön az még, hanem mert jókedved van, és neki is...

2004/11/30

...ma nem volt semmi...

:)

2004/11/29

Na most én jövök egy Fodor Ákossal


Kimittud

Van, ki gyorsan fut.
Van, ki gyorsan olvas, ír.
Én gyorsan érzek.


/Fodor Ákos/

A csakazértis elegem van.

Volt már olyanod, hogy jó ideig próbáltál megfelelni azoknak a normáknak, amiknek kell? Hogy egy darabig próbáltál megtenni mindent, ami egy adott célt szolgál? Hogy mindíg vetted az erőt, és csináltad, akármi is van épp amit jobb volna tenni. És volt olyan hogy egyszercsak az volt, hogy nem lett volna más dolgod és mégse tetted azt amit muszály volna? A csakazértis törvénye alapján.
Nekem épp most van.
Jó.

2004/11/27

...na tök jó...

Most beszéltem a bátyámmal. Megyek hozzá spagettit enni. Fél éve nem láttam. Lehet, hogy mége ezek a dolgok is rendbe lesznek rakva egyszer..?
Teszt:
Mit csinál az ember, ha egyszer minden probléma meg lesz oldva?
1, Úgyse lesz ilyen.
2, Csinál másikat.
3, Elmegy Kubába.

Bocs Réka, ezt még tegnap írtam


***************************************

Szél gyűlik össze
felduzzad galléromban
onnan sűvíti szét a felhőket

Tavak isszák a vizet
szívják erővel ki
nagy folyók nedvét

A kezemen járok
szomorúan lóg lábujjaim között
a hamvadó cigarttacsikk


***************************************

xabi

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing