H2704111825
K2805121926
Sz2906132027
Cs3007142128
P0108152229
Sz0209162330
V0310172431

2005/05/21

Ket lakohely!

Olyan nincs :( ! Sajna mar nagyon fura haza jonni. Egyedul a szuleim es egy db baratnom miatt vagyok itthon ket napot. Tehat jot pihenek. De nagyon vacak erzes...

2005/05/20

Ölelelés!

Mindenkinek nagy ölelés és puszi :D!

2005/05/08

Lelki béke!!!

Nemrég olvastam ezt az egyszerű jótanácsot, és alkalmazva a benne javasoltakat, megtaláltam Belső Békémet.
A jótanács a következő:
"Akkor találod meg Belső Békédet, ha befejezed mindazt, amit megkezdtél"
Szóval, körülnéztem a lakásban, és megkerestem mindazt, ami nem volt befejezve - és munkába menetel előtt befejeztem....
- egy megkezdett palack vörösbort
- egy megkezdett palack fehérbort
- egy megkezdett palack konyakot
- egy megkezdett doboz nyugtatót
- egy megkezdett doboz cigarettát
- egy megkezdett doboz bonbont
- egy megkezdett tábla csokoládét
- egy megkezdett főtt, füstölt csülköt
- kevés maradék vodkát.
Fogalmad sincs róla, milyen k*va jól éreztem magam!!!Küldd tovább mindazoknak, akikről úgy gondolod, hogy szükségük van Belső Békére!

2005/04/30

Ismet itt :D!

Nem tul sok bejegyzest irok, igaz? Ennek akar oka is van. Na jo, ketto, pontosabban. Nem az internet elott ohajtom az eletemet elni. A masik pedig, amennyit gep elott ulok azt a barataimra szeretnem forditani. Itt Csornan ugyanis nem lehetnek velem a bp-i arataim, haverjaim :(.
Bar jobban belegondolva, akik itthon maradnak Csornan es csak heti ket napot latom oket, internet nelkul nem felejtenek el. Tehat inetnet nelkul is nagyon jol lehet kapcsolatokat apolni.
Persze, teljesen megvaltozott a kapcsolatunk, de ez a mas is mukodik. Akiket pedig Bp-en hagyok ket napra, vagy akar 3-ra. Azokkal napi kapcsolatom van. Ismet teljesen mas, mint akikkel Csornan. De hasonlo, mint regen a csornaiakkal. Ha nem lenne internetem, akkor is siman mukodne. Lehet enelkul a vacak nelkul is komunikalni. Csak annyira kellene max hasznalni, mint a telefont!!!(Megbeszelni a helyet es idopontot!!!) Esetleg a konyvtarat. (Informacio kereses.)
Lehet, h ezen a vacakon keresztul rettenetesen sok ismerossel lehet tartani a kapcsolatot, de valahogy ugy erezem. Nem szabad tul sok emberi kapcsolatot apolni. Akkor mikor jutna magamra idom? Akar a takaritasra, fozesre, kirandulasra...
Nezzetek korul. Kint sut a nap. Ti pedig, ezt elolvassatok, ahelyett, h kimennetek setalni valakivel, akivel epp most beszelgettek es egy varosban ultok egy-egy gep elott. Ezt nem erzem normalisnak.

Mindenkinek szep napot!

2005/03/14

Hurra nyaralunk...

Persze, csak tavaszolunk es egy kicsit kiarndulunk. De nagyon varom. Necces volt ez az ut, de talan mar megvalosul.
Most mar szeretnek kicsit nyugodtabb eletet. Nem ennyire hullamzot, mert beleszedulok :D!
Na most osszeszedem magam es ujra gyakrabban irok... Igerem.
Jah es gyakrabban megyek sarkos sorozesre, remelem.

2005/02/21

kitt-katt

Reggel 8 ora ota suliban vagyok es gondolkozom... Kezd farasztova valni. Megis szeretek itt lenni. Miert is? Egyszeru. Tunderiek itt az emberek. Talatam egy helyet (a kocsman kivul, ahol direkte a baratokkal es haverokkal talalkozik az ember), ahol egesz nap imadok lenni.

2005/02/20

Szep az elet, taram-taram...

Egyszer lent, masszor fent... Amikor fent vagy egy ido utan bilibe log a kezed, de megis jo es kielvezi az ember 100%-osan, ha okos. Ha meg annyira nem jo, keresi benne a turhetot, hogy kibirja, amig ismet "boldog" lesz. Vajon mi a boldogsag... Maraha kerdesek. Kit erdekel, lassan itt tartok. Jol erzem magam es most ugy hivom magam: Boldog vagyok.
Asszem ma kicsit zizis lettem. De tegnap sok emberrel beszeltem. Regi ismerosokkel, akikkel regota nem... Regiekkel, akikkel minden hetvegen. Rajottem, hogy nekem jo.
Ne csak a rosszat lassatok es akkor mindjar egesz szepen a vilag... (persze nem arrol beszelek, hogy homokba akarom dugni a buksim:) ...)

2005/02/18

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)
Általános horoszkóp
- az állatöv hetedik jegye
Eleme: a levegő
Stabilitása: kardinális
Uralkodó bolygója a Vénusz
Polaritása: pozitív


Legjellemzőbb tulajdonsága: diplomácia, kapcsolatteremtés, érzékeny egyensúlyra törekvés. Nem szívesen keveredik olyan dolgokba, amik a lelki nyugalmát felborítják. Szívesen odázza el a teendőket, különösen a kényes természetű döntéseket, mert abban reménykedik, hogy majd megoldódnak maguktól.

Nagyon érzéki és lenyűgöző viselkedésű. Alapjában véve sznob is, mivel igyekszik mások elvárásainak megfelelően viselkedni, öltözködni, élni. Azt reméli, hogy így biztosan elkerüli a konfrontációt. Kitűnő tehetsége van arra is, hogy kibúvót találjon, ha olyasmire kérik, amihez nem fűlik a foga. Ösztönösen irtózik mindentől, ami durva, hangos és közönséges. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül. Személyiségét a Vénusz uralja, vagyis maga a megtestesült kellem. Az emberek vonzódnak hozzá, barátságos modora és vonzó megjelenése miatt. Megnyerő, kedves és szellemes - tökéletes vendéglátó és tökéletes vendég. Nagyon fontos számára, hogy milyennek látja a világ. Nem tud élni mások elismerése nélkül. Fő tulajdonságai közül első helyre sorolható a báj, az elegancia, a választékosság. Nem követi ész nélkül a divatot, inkább arra ügyel, hogy neki mi áll jól. Szívesen visel ékszert, kedveli az aranyat, a briliánst, de még az igazgyöngyöt is becsempészi valahogy a ruhatárába, gyűrűje vagy mandzsettagombja ékesítőjeként. Ám ha nem telik rá, hát inkább semmit nem hord, de utánzattal nem hajlandó megjelenni.

A világot higgadtan, tárgyilagosan és realisztikusan szemléli. A lelkében dúló állandó feszültséget, labilitást a külső személők nem látják, nem érzékelik.
Feleségként szerelmes természetű, aki finom lelki értékekkel rendelkezik. Ideális partner olyan gazdag, sikeres emberek számára, akik kényeztetni tudják. Ragaszkodik a hagyományokhoz, elismerést követel magának nemcsak a közéletben, a munkahelyen, hanem otthon, a családja körében is. A Mérleg számára a szerelem művészet. Szenvedélye túláradó, sok esetben nem is annyira a partnerébe, hanem magába a szerelem művészetébe szerelmes. Ebből következően nem otthonülő típus.

2005/01/12

Ma vizsgazom:(

Most jottem vizsgarol... Vicces volt:)! Ma du. meg ebbol a tantargybol egy programbeszamolot kell adnom, ami megint erdekes, mert statisztikai program es meg eletemben nem tanultam statisztikat. Meg arra ezen aszakon varnom kell. Vagy inkabb ne is varjam;)?

2005/01/09

Ááááááááá

sarok.org

Ez történik a fejemben a tanulás miatt!!!

veronikka

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing