H2805121926
K2906132027
Sz3007142128
Cs0108152229
P0209162330
Sz0310172431
V0411182501

Forevereverever...

2007/01/28

Hajnal, megint

Igen, hajnal van.. megint és ezért megint írok. Persze a pécém még mindig szevízben, mindig amikor a legjobban kéne, nehogy véletlenül valamit is használni lehessen. Aztán meg megint vizsga, szűk két óra múlva. Szinte biztos, hogy ezen (is?) elvágnak, dehát ugye azért okos szájak szerint egy próbát megér.

Na szóval megint az összeomlás szélén, persze csak az álmosság miatt, de azért még csak túlélem ezt.

És ha valakinek nincs jobb dolga, akkor akár ezt a kis szösszenetet érdemes megnézni, egész ügyes:P

Jó reggelt világ.

Kulcsszavak: fáradt video

2007/01/18

Rovidke

Na csak annyi, hogy teljesen technikai telitettsegu problemak miatt kiesett a blogom egy darabkaig, de hamarosan gyuvok vissza, s akkor majd magyarazkodom meg minden. Na addig pa!

Kulcsszavak: rovid

2006/12/17

After thoughts

Ennyi. Megvolt a parciális. Aztán meg tegnap még egy. Ezért is nem írtam, mert hát ilyenkor az embernek pihengetnie kell, s hol máshol lehet ezt jobban, mint a kedvese ölében. Az eredményekről inkább most ne (főleg, hogy ezek, mint olyan, még nem is léteznek), amúgy amolyan felemás lesz mindkettő, dehát a hozzáálláshoz képest még ez is csodatétel. E!

Na s akkor most jönne valami vakáció-féle, amit önkényesen egy héttel hamarább kiveszek. Mert Karácsony. S mert most már mennék haza nagyon. Nem mintha baj lenne Kolozzsal, sőt. Csak azért az otthon az otthon. Meg hát nyílt új kocsma, amit ki kell próbálni :D.

Mára talán csak ennyi, s a legközelebbi jelentkezés talán már kedves kisvárosomból lesz. Még a végére annyit, hogy megvolt a 7 méter party, csak hát Budapest az nincs közel... Pá!

2006/12/15

Na gyerünk! (csak amolyan "paksiasan" :P)

Na hát akkor hajrá parciális vizsga... Persze megint elbasztam az időmet hülyességgel s szinte csak felét tudom az anyagnak. S azt is csak nyammogva. Na mindegy valamit csak sikerül papírra vetni, habár egyre furcsáb ha nem billentyűzetről írok... Beteg.

Hát beszarás... Tényleg blogolni sincs türelmem? Nagyon úgy tűnik. Pedig előre megfontolt szándékom volt, hogy igenis legalább ezt aztán tényleg rendszeresen.. na de majd mostantól (immáron ki tudja hányadszor).

Na és hát annyi maradt változatlan a legutóbbi óta, hogy éjszaka van :P. Pedig mostanság nem szokás az éjszakai élet énfelém, dehát holnap vizsga vagy mifene (francnak kellett közgáz). És persze ilyenkor előkerül a bármi-jobb-mint-tanulni érzés, de legalább ide is kerül valami.

 Na és ha már vizsga holnap akkor eszembe is jut, hogy nincs is már olyan sok a szesszióig (hejbejó), de előtte kiskarácsony-NAGYKARÁCSONY. Igen, ajándékok, öröm, bódottág meg mindenféle velejáró.. csak épp egy pici hó olyan jólesne. De majd megszokjuk ezt is. Mint ahogy megszoktuk az új időjárást, a furcsa és igencsak hirtelen megjelnő kisebb-nagyobb katasztrófákat meg ilyesmi. Na de megint filozófálok s amúgy sincs nagy értelme. Ilyesmit akkor szoktam amikor már kegyetlenül kezdek fáradni, de most nem.

Na közbe érdeklődve próbálgatom ezt a Google Earth nevű csodát.. hát sikerült elsőre fagyasztani :D De azért zötyög már.

Azért közben reménykedem, hogy legközelebb sikerül emberibb időpontban is bejegyzést írni. De most inkább jó lenne lassacskán koncentrálódni a könyv felé.

2006/11/17

Egy kis Fleto..

Kulcsszavak: video

Na hát akkor...

induljon a móka:) vagy mi....

 Én barom meg képes vagyok elkezdeni blogolni hajnali 5 óra öt perckor (lokáltájm). Pfujj... Ahelyett, hogy rég aludnék, hogy reggel kedves kis barátnénivel menjek az "ódenagy-ódejó-ódeúj" Cora kiskereskedésbe. Mert most már ilyen is van itten a kincses településen. Tiszta ajrópa, meg júnion...

Amúgy tényleg, első bejegyzéssel üdvözlet Kolozsvárról (vagy 23.6152,46.7577-ről ha úgy tetszik).

És most tényleg szunya.

Kulcsszavak: fáradt

szaszati©2009 Sarok.org

Search marketing