H3107142128
K0108152229
Sz0209162330
Cs0310172401
P0411182502
Sz0512192603
V0613202704

Tudományos-fantasztikum

2007/06/25

21:21:04, karalabe irta scifi naplójába

"Keedves hallgatóim, drága hürtyön lévők és azok is, akik kénytelen hürtyölés nélkül kibírni még néhány ezredmásodpercig, örömmel értesítelek benneteket, hogy rádiónk* mától...

világegyetemrádió!

köszönjük univerzumink teremtőjének és igazgatójának, diminek, akinek agymérete felér a központi fekete lyuk gravitációs erejével és izmai képesek lennének összeroppantani univerzumunk bármelyik sarkát!

Kedves hallgatóim, írjatok, telefonáljatok, mai témánk: Milyen dimi?

Zene!"

2007/06/24

20:59:38, karalabe irta scifi naplójába

"Most pedig, a zenétől felfrissülve, itt, a scidirádió tesztadásban pályázatot hirdetek! Mindenki részt vehet a rádió zenei szerkesztésében és műsorvezetésében a bejegyzéseken keresztül! Csak kopogtassatok be a zsilipen, és máris bezuttyanhattok a rádió-buborék legkényelmesebb zseléjébe, egyenest a mikrofon elé, és nyomhatjátok a legújabb témákat az éter kilométereibe! Ha pedig nem tudtok átugrani ide, az Androméda -Tejút sarokra, csak írjatok egy hozzászólást, és a telefonos* kapcsolaton keresztül máris repól a hangotok parsekeken keresztül és dimenziókon keresztül! Jelentkezzetek műsorvezetőnek, és osszátok meg velünk véleményeteket a Pángalaktikus Gégepukkasztó elképesztően gazdag szabadalmaztatójával Pán Péterrel kapcsolatban!

Következő jelentkezésetekig is csókol benneteket Ka Ralá B!"

20:42:05, karalabe irta scifi naplójába

Váááá!!

 

Igeeen!!!

 

Ezaz!!!

 

Ez ne is napló legyen, hanem betelefonálós rádió!

 

"Jó estét kívánok minden keddves hallgatónknak innen, az Androméda Galaxis széléről! Ma este Ka Ralá B köszönt benneteket a Galaxis Egyezményes Nyelvén bűzölögve! A vákuum másik oldalán éppen kiömlött a tejút! A ma esti adásunk a Tejút minden bacilusának külön szeretettel szól!

Mielőtt meghallgatnánk Ldhi Ghana Vegai táncosszörny szerelmi hörgéseit, a mai témában várjuk a kedves telefonálókat! Mi a véleményetek, srácok, a sci-fi-ről?! Mennyire szorosan kell tudományos legyen, mi köze a fantasyhoz, kik a kedvenc íróitok vagy kit utáltok a legjobban?! Kell-e definiálni a sci-fit, vagy elég az, ha mindenki csak magában gondolkodik róla? Gyűjtsük össze az összes nézőpontot, mielőtt Ldhi berepesztené dobhártyáinkat! A legnépszerűbb definíció szerzőjének postázunk egy áramfogyasztás nélkül pulzáló neutroncsillagot három milliárd éves garanciával!

Tárcsázatok srácok, amíg szól a zene!"

http://www.youtube.com/watch?v=qzclJSGLOcI

Hát akkor itt volna

Mindenki írhat bele, téma adott.
Kulcsszavak: alapszabály

scifi

> >


©2009 Sarok.org

Search marketing