H2805121926
K2906132027
Sz3007142128
Cs0108152229
P0209162330
Sz0310172431
V0411182501

2012/10/15

Azért leírom az utókornak, az astoriás kávézás mellé sikerült egy mangalica húspatikát is meglátogatni. Noha furcsán jött a rendelés és többet kellett elfogyasztani, de így is mondhatom megérte a fél napot egy építőkockás mérnökkel tölteni. Vagy morcos harcossal vagy marcipánharcossal. Vagy átírni egy resetluca-t a telefonkönyvben mert ha lassan is de változnak a körülmények és változunk magunk is:)

Marcipán pedig csak tornával működik, így egyszerűen:)

Veszprémben még egy rövid borozás majd este Uma Thurman bambulásával lezárni lényegében a hetet.

Néha hiányzik a főváros.

 

ps: plusz pont a sütőtökrémlevesért!

 

 

 

 

2012/09/28

HP

megadta magát.

legalább közel 5 évet kibírt, legyen ez nagy szó.

természetesen mechanika elszállt, nem érdemes cserélni, talán nincs is mire, dobd ki az egész tömböt vegyél helyette egy újat.

mit érdemes csinálni egy multinyomtatóval? kidobni egyben? szétszedni darabokra, üveglapra virágot festeni és falra tenni? virágládának befogni?:)

nagyobb tintás, vagy kisebb lézer?

 

Kulcsszavak: mindennapok

hm

Sikerült leégetnem kezem vízforralóval mikor mézért nyúltam, és hogy hatásos legyen még egyszer odanyúltam. Kevésbé a fájdalom volt a lényeges, hanem inkább a helye, amivel utóbb kikötöttem az egészségügyben, és azért jól látni hova is jutunk. Maga az adminisztráció többe került mint a kötés cseréje, de az igazi megvilágosodás tényleg abban rejlett, doki bármit mondott nővérnek semmi nem volt kéznél. Végül kaptam sósborszeszt mint utolsó készleten lévő anyagot és legközelebb felhívom a sebészetet hátha van nálam valami használható számukra. Egyébként meg kaptam tetanuszt jó sok év után először. A seb viszont szépen lekopott, lényegében nem látszik semmi..

 

Ott van a malom amit meg kellene szerezni, végérvényesen, ez lényegében egy hét alatt eldőlhet, utána már csak az üres zsebeimben kotorászhatok ismét. A mihez kezdjünk vele, minek kell az neked kérdésekre nem tudok annyira pontos választ adni, az idő majd eldönti. Jó lenne túlélni ezt a hetet, tényleg, legyen egy jó hét!:)

 

Mivel elszoktam a fizető szálláshelyektől, fogalmam sem volt, hova kúsztak fel az árak, na meg a sokadik hívásra végre üres szobával kecsegtető 3 csillagos panzió, pont olyan lepukkant mint amennyire én nem várnám, de a reggeli is éppen csak elment. Fel nem foghatom hogy a francba lehet 10 ezer forintét átlagos gagyit eladni. De mint a példám adja, mindig lesznek olyanok akik gyors döntésükben tényleg kívánják a gagyit.

 

 

 

 

 

Kulcsszavak: mindennapok

2012/08/17

természetesen mikor kezdene el sajogni a fogam, mint a holnapi esküvő előtt?

megittam három kupica pálinkát, egy ideig jó volt, de ismét nagyon nem.

holnap ouzos üveg bekészítve már zsebembe és mire templomba érünk vagy elmúlik vagy lezsibbadok. nincs más lehetőség:)

 

2012/07/11

valspar

Kulcsszavak: PadmaLakshmi

2012/06/13

Enni jó.

Egyrészt a fél gulyás is gulyás, nem is értem miért nem lehet féladagokból összeállítani egy ebéd menüt, mondjuk négy fogással, ugyanannyi árért.

Másrészt régen ettem ennyire tartalmas krumplifőzeléket menüre ebédre tegnap, hiába ha akarnak akkor még tudnak főzni. Nem mellesleg előttem full házon úsztak. Néha nagyon jó érzés, szponzorom van az étkekre-D

Mindenképp el kell mondanom, az ajándékba kapott fassbender&rauch weise-schokolade ingwer zitronenkrokant tábla édesség marha kemény művészet és édes, de nagyon tartalmas, így aki jelentkezik továbbra is berlini útra mindenképp gondoljon rám:)

Gondolkodóba estem a horalky 50gr ostyaszelet, illetve a szintén 50 gr boci tábla között. Ízre mindegyik egál, na jó a boci azért persze boci, és a kétszeres ár is érthető, de elképesztőt csúsztak felfele a csokiárak a hamburgeradó meg a 27% áfa miatt.

 

 

2012/05/06

Amúgy meg ÉdenHotel2 van. Diznihercegnőt mindenkinek:)

Kulcsszavak: PadmaLakshmi

2012/04/02

Ha beljebb kerülünk a hónapoknak és nem lesz annyira szellős hideg a napsütés, vasárnap reggel helyben eszem a piacon. Ritkán beleférne, vinném a kosarat megpakolva, a maradék pár alkatrészt pedig helyben vennénk meg. Mire hazaértem már korgás volt a napirend, de muszáj volt medvehagymát szedni útközben. Felesleges 250hufért egy csokrot venni ha korlátlan mennyiségben van elérhető. Szigligeti focipálya mellett erdő elején rengeteg, míg zacskót teleszedtem pont elég volt a semmi máshoz nem hasonlítható hagymaszagban bóklászni:)

Itthon aztán a piacról beszerzett kecskesajtot medvehagymával, lazacot pirított kenyérrel "ebédeltem". plusz velem jött haza egy öt literes céklalé öblögetni.

nem volt ez annyira rossz:)

 

Kulcsszavak: mindennapok

2012/04/01

40 év munka. városi díjátadó és fel sem fogom, év végén már mindkét szülőm nyugdíjas. Legalább méltó volt a köszöntés és rég nem látott volt tanáraim is ott ültek a díjazottak között. Mondjuk kétlem, hogy olyan nagy anyagi elismerésben volt részük az évek alatt, de legalább elmondhatom ők még úgy lettek tanárok, valóban ezt akarták és hivatásként. Aztán persze ahogy lenni szokott a tipikus, városi ki ha én nem potyázok és régi rendszerből ittmaradt önjelölt főszereplők megszállták a fogadótermet és bezabáltak Pali bácsi esti meséje előtt.
 
Volt igazgatónőm meg uhhh kategória lett mióta nem láttam: ))
Kulcsszavak: mindennapok

2012/03/26

eperleves, pulykaszárny, kávé, napsütés, kert, india, fassbender@rausch, anthonberg, kertész borok, vasárnapi matiné.

a nap vége meg..

 

2012/03/22

abev java

probléma. valaki érti miért nem tudok egy frm.enyk filet egyik gépről másikra átmásolás után megnyitni?

verziók újak, ahonnan nyomtatni akarok a legújabb. 

„ Letöltés hiba. Jelenleg a(z) VPOP szervezet nem publikál a(z) R01 nyomtatványból legalább 2.1 verziószámút!”

2.1 es van fent...

 

 

 

 

2012/03/10

akkor most van egy új vin7es rendszerem és rápakolom a kedvenc office 97-t.

jó ez az ssd, célnak megfelel.

 

2012/03/02

Elvittem hát egerem rendesen kitisztítani és működését ellenőrizni. Soha nem árt egy 97-es gyártású szerkezetnek ha időnként átesik egy nagy generálon, bár ki tudja mit lehet még belőle kihozni, ez is csoda, hogy idáig rendben volt. Már a meglepetés ott ért mikor elővettem, hát még amikor szétnyitották. Én csak a golyót és a két rudat szoktam enyhén lemosni körömlakk lemosóval, és időnként sűrített levegővel befújni, de felnyitás után azért értek még meglepetések. A kosz, por egyvelege mintha mézes állagúra érett volna az évek folyamán, és az illat sem volt a legkedvezőbb. Remélem rendben lesz, nem szívesen válnék meg tőle, és továbbra is maradhat a szintén vele egyidős billentyűzettel.A fogyasztói társadalomhoz meg csak akkor csatlakoznék ha nagyon muszáj : ))

 

Kulcsszavak: mindennapok

2012/02/18

csak sikerült egy nap híján két héttel ismét visszaesni, hányó parti még nincs de a többi létezik.

mivel s e h o l  nem voltam ebben a két hétben vagy itthon szedek össze folyamatosan mindent, vagy a tegnap esti 3 melegszenyára felvitt büdös sajt volt a ludas.

éljen.

 

4 hónap és egy héttel később pedig teljesen lenőtt a kocsiajtó affér, igaz 90%-os lett a végeredmény, fényben látni egy huplit, de ezt vegyük ajándéknak, hogy legyen mit mesélni.

 

Kulcsszavak: mindennapok

2012/02/14

ajándék lónak ne nézd

Oltári komoly, amikor ezer forintra váltott báli tombolán 3x is kisorsolnak és megpakolva jössz haza. Az igazi azonban az, hogy a kifogástalan ajándék a legkisebb érték egy írószer utalvány. Mert bármire is foghatjuk de pálinkának emlegetett díszes üveg csak pálinkával és mézzel felturbósított likőrt valójában soha nem vennék saját pénzen. Aztán a fődíj is becsusszant és a válság idejében bizony mindennek örülni kell, a szponzorok helyzete, meg a tombola ajándékra szánt keret sem olyan mint jó pár éve. Ettől függetlenül nagyon jó, plusz nyomtató van a lakásban, de mire használjam valójában. Nyomtatáson kívül semmit nem tud, amikor a gyártó kihozta már akkor sem volt piacvezető, 2 évente lényegében kikopott a piacról, és bevásárlóközpontokban lényegében hozzád vágták két patronnal a dobozban ahol az egész ért annyit mint a benne levő két parton külön. Gondolom megmaradt a cégnek raktáron egy halom eladhatatlan és kikopott eszköz és úgy tervezték ez jó üzlet lesz mindenkinek. Hát igazából az. Szerencsére hajlandóak becserélni, így szegény elavult nyomtató sorsa tovább hánykolódik én meg beszerzek egy újabbat.
 
Kulcsszavak: mindennapok

2012/02/08

hova tűnt a tanárom, hova tűnt, helyette más, tanszékvezető más, az oktatott tantárgya talán már csak nekem van az egész intézményben.
Kulcsszavak: tanul

2012/02/05

Éreztem hogy szombat este itthon kell lennem, megbontani egy pilsnert, felfalni sós rágcsálni valókat és maradék decemberi csoki készletet. Így jár az aki mohó, ismét, és kiüti magát lázra meg gyomorra. A láz még kérdéses miként szaladt ide, de örülnék ha most hasat cserélhetnék.Talán lefürdök jéghideg vízbe, és megvárom a superbowlt, talán még még végig nézem, lévén egész délután feküdtem/aludtam.

 

Kulcsszavak: mindennapok

2012/01/16

300 huf egy 100gr milka tábla.

240 huf a gázolaj

____

meggondolom mikor eszek csokit ha vezetek

____

 

 

 

Kulcsszavak: mindennapok

2012/01/08

akkor álljunk neki a következő hétnek, a világhálót meg hanyagoljuk.

 

Kulcsszavak: tanul

2012/01/02

BUÉK

Erőt, egészséget elvtársak, szorgalmat csak magunknak!

szilveszteri rádiókabaré pedig itt

http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2011-12-31

mai nap meg itt.

 

 

2011/12/22

Ha nem ettem volna délre fullra magam tésztával, akkor biza elég jó ebédet is elfogyaszthattam volna kellemes társaságban. Így sincs miért panaszkodnom, a szállodapiac elemzése mellé jó levest és nagy brokkolit kaptam a cseppet sem elvesztett 3 órában: ))

 

 

 

Kulcsszavak: mindennapok

2011/12/19

elefántban a forralt bor még mindig jó

sültkolbászt enni talponállónál 3 fokban éppen menő, míg fel nem veszi a külső hőt

talponállónál forralt bor nem menő

cigiskocsmában idegesítő hangerőben ülni szintén nem menő. de sok mindent felül ír a társaság.

norvég női kézilabdásnak lenni nagyon menő

2011/12/08

semmi más kívánságom nincs csak egy új üres gyomor:)

nem véletlen a probléma, szülinapi vacsin csak pislogni, és alig enni , majd így is puffadni, igazán nem kellett volna előtte egy órával háromfogásos bő menüt enni.

dehogynem,

csak több észzel.

válság van, lesz, költsetek minden pénzt kajára!

 

 

 

Kulcsszavak: mindennapok

2011/12/04

viasat

Csak nem sikerült megnéznem a film végét, úgy néz ki a viasatnál elaludt a hajnali filmes munkatárs:)

 

 

Az egész belváros feltúrva, talán jövőre már lehet közlekedni, de egy ótvar körgyűrűt nem lehet megcsinálni hónapokon át, aztán csak látom mi is a helyzet és miért..

http://monitormagazin.hu/video/problemak-a-korforgalommal---video

 

Kulcsszavak: mindennapok

2011/11/28

kb ez.

A szabadság érzésének megélése az egyik legfaszább dolog ezen a világon. Itt hagyva mindent és mindenkit telót kikapcsolva

Mindenkinek van egy élete, amit most egy hátizsák fog megtestesíteni. Egy hátizsák amit cipelünk egy életen át és amibe azokat az emberek tesszük akikkel életünk során kapcsolatba lépünk. Kezdjétek a távoli ismerősökkel, barátok barátaival és a munkatársaitokkal. Aztán jöjjenek azok, akikre féltett titkokat bíztok. Rokonok, nagynénik, nagybácsik aztán a testvérek, szülők, végül a férjek, feleségek, barátok, barátnők. Tegyétek bele a zsákba őket majd  vegyétek fel a táskát és érezzétek a súlyát. Érezzétek a súlyát és induljatok el. Elég nehéz a táska igaz ? 

Leláncoljuk magunkat, és a vállainkon cipeljük az emberek súlyát, akik miatt képtelenek vagyunk haladni az életben. Nincs mese, az emberi kapcsolatok az életünk legnehezebb összetevői. Érzitek, hogy a pánt már vágja a vállaitokat ? A rengeteg vitás helyzet, veszekedés, titok, kompromisszum és kényszer miatt…  Nem kell a súlyukat cipelni. Miért nem teszitek le a zsákot és mentek tovább ? Némely állatok egymást cipelik és szimbiózisban élnek egymásra utalva egy életen át. Elátkozott szeretők és monogám hattyúk.

Mázsás terheket cipelve a hegy lábáig ugyan elérhetsz, de felmenni rá már biztosan nem fogsz tudni. Az hogy te mennyit akarsz elérni az életben kizárólag rajtad múlik. Leveszed a válladról a többi ember súlyát és felmászol a hegyre, vagy maradsz a lábánál és elpiknikelgetsz egy életen át.

Az ember társas lény, na de a társak minősége között azért óriási különbségek vannak.

 

 

Kulcsszavak: mindennapok

2011/11/22

WinFos

szokásoan nem tudok szkennelni.

szokásosan " jelenlegi biztonsági beállítások miatt nem futtathatja a lap Activex vezérlőit" 

szokásosan nem tudom beállítani explorerben az elsőre kapott ötletet: ie- eszközök- internetbeállítások- biztonság-egyéni szint- > alacsony, = mert nem engedélyezi, nem aktív az Alkalmaz fül.

Dobom ki az egészet és tényleg veszünk egy macot.

 

 

2011/11/20

Egészen addig jó voltam amíg CSAK A KISPEST, meg csak a sör volt terítéken, aztán az a whiski csak belelódult pohárba töménytelen mennyiségben.

Hajnali elbocsátó szép üzenetünket hallották.

2011/11/18

Egyébként voltam Siófokon esküvőn, lagzin ami a földvári kiruccanással lett teljesen pihentető és szórakoztató. Hála a jó égnek nem volt ilyen lakodalmas ihajcsuhajnótamari meg vőfélyes faszságok, és a nagy pozitívum, másnap sem voltam-voltunk teljesen lealjasodva. Azt jó tudni, a jéger- bor (minimális koktél) duó felettébb jó kedve derít gyomorrontás nélkül, és ez így 30 felett már igazán megbecsülendő, arról nem is beszélve, az összes népnek lényegében korlátlan fogyasztással és szállással együtt volt megszerkesztve a hacacáré. A kellemes egy hetes emlékek felidézése végett holnap remélem találok egy cukrászdát ahol a tavalyi év tortájából bepakolnék pár szeletet (eddig wtf nem találtam rá?), a nap második felében pedig töltött káposzta és libamáj lesz műsoron:).

Van bennem hiányérzet a fürdőházas lehetőség elmulasztása miatt, így ez lényegében a következő decemberi földvári látogatásra lesz tartogatva.

Éljen az ifjú pár!:)

 

 

2011/11/15

Hát akkor bassza meg.

 


sanya

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing