H3107142128
K0108152229
Sz0209162330
Cs0310172401
P0411182502
Sz0512192603
V0613202704

2009/04/28

Dánia után

Azt hiszem mindenki aki olvassa ezt a bejegyzést meglepődik. (A többiek meg nem.)

Szóval, egy kis időre eltűntem a sarokról. Ez annak volt köszönhető, hogy nem volt netem - bár addíg se nagyon írtam. És most mivel itt ülök a net előtt és nincs jobb dolgom írok a Dániai utunkról. (Egy arcot várok, és majd ha megjön rakok 3 pontot az aktuális szöveg végére "befejezésként")

 

Kóruscsere program keretében indult egy Dán kórus vendéglátásával. Mivel ez jól sikerült szívesen láttak minket viszont. A viszontlátogatás szervezése évekig elhúzódott, így amikor jeleztük, hogy mennénk, a karnagy már nyugdíjba vonult. Ennek ellenére szívesen láttak minket. Szóval összeszerveztük és a kórus egy április huszonvalahányadikai kedden este elindult Dániába. Az ezt megelőző szombaton pedig egy kicsiny, lelkes 4 főből álló csapat megkezdte európai turnéját.

 

Az idő kellemesnek ígérkezett, és mivel úgysem mindennap megyünk Dániába, gondoltuk meghosszabbítjuk az utazást és benézünk Berlinbe és Koppenhágába mielőtt szerda este megérkeznénk AAlborgba a vendéglátóinkhoz. Nálam tanultabb - vagy legalábbis kevésbé antiszociális - társaim bőven be fognak számolni az úti élményeinkről, így én inkább arról írok, amiről jónak látok.

 

Négyen voltunk (blogosítva): risingsun, szpjotr,-m- (az örök hozzászóló) és én.

 

Zárójelben jegyzem meg, hogy ha lett volna ötödik ember is a kocsiban, meghülyültünk volna a helyszűke miatt.

 

A jó időt becsomagoltuk szombat reggel és vittük magunkkal végig Európán. Ez hasznosnak bizonyult, mert ha a helyi megszokott időjárásból kellett volna gazdálkodnunk, akkor gubbaszthattunk volna a zuhogó esőben. A helyiek állandóan csodálkoztak, hogy milyen szokatlanul jó idő van és hogy mennyire szerencsések vagyunk. Mi pedig meghagytuk őket a tudatlanságukban.

 

A főbb tanulságoktól most eltekintek, és inkább a hozzászólásokra hagyom a történet kibontakozását.

(Srácok remélem írtok, mert különben a nagy visszatérésem kudarcba fullad!)

Kulcsszavak: dánia utazás

2008/08/06

Diablo 3 petíció: "Sötétebb környezetet akarunk"

 

 

A cikket innen másoltam.

A Diablo 3 WoW-ra hasonlító grafikája megosztotta az embereket: egyesek imádják, másoknak mindegy, csak örülnek, hogy jön a játék, míg a harmadik tábonak nincs ínyére a látvány. Ez utóbbi csoport tagjai most aláírásgyűjtést indítottak a sötétebb hangulatért. Mivel jelentéktelen petíciókból tizenkettő egy tucat, így eleinte nem akartam kitenni ezt a hírt (főleg, hogy én teljesen elégedett voltam az eredeti látvánnyal), de aztán megnéztem a kérelem végén példaként bemutatott képeket, és wow... annyira jók, hogy hirtelen meg lettem térítve, és le is adtam a szavazatomat. Itt tudtok szavazni és a képeket megnézni (ez utóbbi miatt mindenképpen érdemes meglátogatnotok a linket).

 

http://i99.photobucket.com/albums/l318/frostwake/Diablo31.jpg

http://img180.imageshack.us/my.php?image=makeluvnotwarcraftzs3.jpg

Kulcsszavak: diablo game

2007/06/05

RPG.hu

Félreértés ne essék. Szeretem az oldalt és olvasom is.

De ez egy 'kicsit' sok nekem:

Utolsó mondás:Tüzet gyújtok. -Az erdöben éjjel - odavonzotta a medvéket.-

 

??? 

Kulcsszavak: rpg.hu

2007/05/31

Smells like ... :)

Egy kis elmlékeztető az emlékezetes útra a kórusverseny felé. :)

Aki nem tudja miről van szó élvezze a zenét! 

Kulcsszavak: zene

2007/05/08

Counter strike 300

Kulcsszavak: 300

2007/03/05

iwiw spam

Eddíg még csak ismerősök láttak el spam jellegű információkkal, de mivel általában a saját előadásaikat hirdették meg az ismerőseiknek, ezért ezekkel semmi gondom nem volt. Azonban az, hogy valaki ismeretlenül csupa szívjóságból küld egy bár visszafogot, de spam-et:

 

Üzenet küldője: Kis Béla [Bélus] (51) Üzenek

Címzett(ek): Gál Péter ;

Téma: Szia

Feladás dátuma: március 4., 03:06

Üzenet szövege
Szia! Gondoltam, hogy hatha erdekel egy oldal, ahhol minden, az elektronikaval kapcsolatos dolgot megtalalhatsz. Az oldal cime: http://elektro.e-page.hu/ - Tovabbi jo napot kivanok!

 

 

Egy dolog a tiltólista, a másik dolog a spam.

Kulcsszavak: spam

2007/03/01

300

Még a múlt héten mondta risingsun és lacxox, hogy lesz a 300 c. film. Az alapján amit mondtak érdekesnek tűnt. :) (nagyon)

Szóval ma újra eszembe jutott és megnéztem a hivatalos honlapon az összes bemutatót. Mivel kellően ráhangolt gyorsan letöltöttem a Frank Miller képregényt (itt csak az 1-3. részek vannak) és a filmzenét hallgatva végigolvastam.

Klassz! A filmet pedig alig varom. :) (Az már biztos, hogy először moziban fogom megnézni) 

Kulcsszavak: film képregény

2007/02/14

Öko-kalózok

 

Az alaphelyzet:

 

A résztvevők:

 

A bálnavadász hajó.

 

És a kalózok.

 


Kulcsszavak: bálnák

2007/01/24

Egy újabb lenyűgöző honlap

http://mv.cgcommunity.com/

2007/01/12

Háború Irakban

Folyt. a hozzászólásokban

James Blunt - No Bravery

Ugyanaz, kicsit másképp.

Zizzz

2006/12/19

Defcon

2006/12/04

Egérkaland

Békésen scrollozgattam föl-le mikoris feltűnt, hogy nem igazán működik a középső görgő. Ajaj -gondoltam- és szétszedtem az egeret. Miközben megcsodáltam belülről is a kínai ipar eme gyöngyszemét, ... nem törént semmi különös. Minden a helyén volt, bár a görgőhöz csatlakozó perforált tárcsán volt némi kosz (mocsok). Gondoltam lehet, hogy tönkrement de azért egy misét megér úgyhogy hátraslattyogtam a műhelybe és jól kifújtam a belsejét sűrített levegővel. Visszaslattyogtam és lám csodák csodája mintha új lenne az egerem.

 

Ilyesmik történnek, ha az ember minden hülyeségről bejegyzést ír.

Kulcsszavak: rémálom

2006/11/15

Csak link és más semmi

link

link

link 

2006/11/09

6 nap

Meghívód még 6 napig használhatod fel.

 Ez a szöveg fogadott ma az *w*w-en (iwiw, csak nem akartam reklámot csinálni).

 Szóval hat nap alatt el kéne döntenem, hogy mit csináljak vele. (Csak fel kéne használni valamire)

Írhatnám, hogy minden épkézláb megoldás érdekel - megtettem.

Azt se bánom ha megromlik, de akinek van ötlete írjon. Persze aki azt írja, hogy adjam neki - megfelelő indoklás nélkül - az a pokolra fog kerülni.

...

2006/11/02

Temetőben jártunk

Újabb halottak nap környéki temetőjárásunk ismét sikeresen nélkülözte az állványról való fényképezés örömeit mivel - bár állványt vittem - a munahelyemen felejtettem a fényképezőgépet az állvánnyal összekapcsoló műanyag izét. Szóval címeres ökör voltam megint. Mindenesetre sétálgattunk Marcival és néhány fényképet készítettünk a kies kegyeleti helyről. Link

2006/10/27

Az Új Róma

Felraktam az USÁban készült képeket. Akit érdekel nézze meg itt

2006/10/25

Ghost in the Shell

November 26-án kiengedjük a szellemet a páncélból!
2006-10-22 19:29 | TomTom | Esemény/Filmbemutató

A mi és rengeteg rajongó álma válik valóra végre november 26-án: az Odeon e napon mutatja be az 1995-ben készült Ghost in the Shell című filmet, mely a magyar forgalmazásban a Páncélba zárt szellem címmel fog szerepelni. Az anime legalább olyan legendás és kultikus, mint az idén márciusban moziba küldött Akira - ennek megfelelően legalább olyan különleges eseményt szeretnénk e premier köré is szervezni, mint ahogy az az Akira esetében történt. A díszbemutatót ugyanúgy vasárnap tartjuk, remélhetőleg számtalan meglepetéssel. Az itt látható plakát egy kifejezetten erre az alkalomra készített teaser-plakát, amit néhány héten belül követ majd a második, immár hivatalos poszter is.
Természetesen ismét hangsúlyoznunk kell, hogy ez elsősorban az Akira kedvező fogadtatásának eredményeként valósulhatott meg - így újból köszönetet kell mondanunk azokbnak, akik jegyet váltottak a filmre, illetve megvásárolták a DVD-t. Mi pedig így szeretnénk meghálálni a bizalmat, az érdeklődést és a támogatást.

http://www.odeon.hu/hir.phtml?id=2882

2006/10/17

Tragédia

"Olaszliszkán a rossz szociális helyzettel is magyarázzák, hogy vasárnap brutálisan meglincseltek egy férfit..."

 

A cikk folytatódik, és valóban vérlázító ami történt. Ami talán ennél is borzalmasabb a maga személytelen brutalitása folyán az az alábbi odavetett mondatban "búvik" meg:

 

"A gyerekeknek nincs játszóterük, mivel csak EU-szabvány szerint lehetne ilyet létesíteni, de arra viszont nincs elég pénz, így a gyereket az utcán játszanak."

 

Valahogy ezek a dolgok hajlamosak elsikkadni.

 

cikk: http://index.hu/politika/bulvar/helysz7129/

2006/10/04

Ha forradalmár lenne, Ön melyik televíziót foglalná el?

Ön melyik tévét foglalná el?
Munkatársunktól • 2005. december 21.

A magyar televízió fontosságára akarjuk felhívni a figyelmet a most kezdődő kampányunkkal - nyilatkozta Nagy Imre, az MTV kommunikációs igazgatója arról a plakátról, amelynek szövege: "Ha forradalmár lenne, Ön melyik televíziót foglalná el?" Aláírása pedig: az MTV értéket közvetít. Az igazgató szerint biztosan lesznek, akik felháborodnak majd a hirdetésen, de reményei szerint sokkal többen lesznek azok, akik megértik az üzenetét. "Forradalmi hangulatú" tüntetés a 2002-es választások előtt az RTL Klub székházánál volt, ahol jobboldali demonstrálók kifogásolták a Kossuth téri tüntetésről szóló beszámolókat. Igaz, a választások után már az MTV előtt is volt tüntetés: polgári körösök az elküldött jobboldali tévések mellett demonstráltak.


http://www.nol.hu/voks/cikk/388258/

royfox

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing