H2805121926
K2906132027
Sz3007142128
Cs0108152229
P0209162330
Sz0310172431
V0411182501

nyami

2011/03/13

3

És megint egy újabb év telt el, 2008. március 13.-a óta. Teljes nyugalomban, és néma csöndben. Béke honol...végre...

Már csak egy emlék a régből.. 

2010/03/14

'nem vesztheted el, hiszen sosem volt a tied'

"-nem vesztheted el, hiszen sosem volt a tied-. Én mégis elvesztettelek. Nagyon reménykedtem abban, h mint barátok együtt tudunk maradni, de valamiért úgy tűnik nem működik, tudom, h sok olyan dolgot tettem ami mérgezte kettőnk kapcsolatát, mégis reménykedtem. Hogy miben? talán egy csodában. Nem fogok többé álmokat hajkurászni, legalábbis ezt nem. Elfogadom, h mi már nem ugyanabban a világban élünk. Talán így kell lennie, talán nem. de most már muszáj vagyok dönteni. Ég Veled Drága Heni"

 

 

2010/03/13

180°-os fordulat az életemben

Eltelt egy újabb év. Rengeteg dolog történt velem, egy év alatt mióta utoljára írtam ide március 13-án. Akkor lezártam ezt a blogot, mert lezártam magamban azt az időszakot is. Azóta sok mindent másképp látok. Sok tapasztalatot szereztem és sok mindent jobban tudok, mint egy éve tudtam. Két évvel ezelőtt jöttem össze B.-vel, azzal a fiúval, akit mindennél jobban szeretem, szerelemből, legalábbis egy éve ezt mondtam, így hittem. Hogy szerelem volt-e, amit akkor oly biztosan állítottam? Nem tudom. De azóta úgy gondolom, hogy a szerelem egy kölcsönös dolog, nem pedig egyoldalú. Szerettem B-t, de ma már nem hiszem, hogy az szerelem volt. Inkább egy beteges szerelem. Még mindig nem bántam meg azt a 8 hónapot, amit B.-vel töltöttem el, mert rengeteget tanultam a saját hibáimból. Hogy ma is a legszebb emlékeknek nevezném-e azt az időszakot? Inkább azt mondanám rá, hogy sosem fogom elfelejteni. Jól éreztem magam, mert nem láttam a fától az erdőt. Millió veszekedés és sértegetés kellett B-től, hogy rájöjjek arra mi is az igazság és nem csak a látszat, amit elhitettem magammal. Az igazság? Hogy B. sohasem szeretett engem szerelemből. Vagy legalábbis nem tudom biztosan. Jól érezte magát velem azt tudom. Ezért nem hibáztatom, B.-t de akkor is le kell írnom, hogy tudom ma már nem futok bele egy ilyen hibába, hogy ennyire ragaszkodok valakihez, és teljesen azonosulok vele, és nem létezik senki más számomra.

 

Az egy évből fél évet töltöttem el egyedül. Komoly kapcsolat nélkül. Nem hiányzott nem is akartam. Nem voltam kész egy ilyen érzelmekkel teli kapcsolatra. A nyár hirtelen eltelt, munka, szórakozás, barátok és persze megismertem Őt. Nem gondoltam, hogy ebből bármi is kialakulhat. Jó volt valakire gondolni, valakiről álmodozni. Aztán egy pillanat alatt szerelmes lettem. Nem akartam megint hibát hibára halmozni és újból csalódni, ezért nem mutattam semmi ilyen fajtaközeledést csupán barátságot. A barátságos közeledésből, mindkettőnk részéről kialakult a vonzalom, majd a szerelem. Kölcsönös tisztelet, bizalom, megértés. Hiába vagyunk különbözőek, teljes mértékben kiegészítjük egymást és így tökéletes a Mi kapcsolatunk. Biztosan állítom, hogy Szeretem Őt, a szerelmemet, méghozzá mindennél jobban. Boldog vagyok, boldogok vagyunk és így van ez már fél éve és nyolc napja.

 

A helyzet különlegessége, hogy B.-vel 2008 márciusában jöttem össze. Vele 2009 szeptemberében. Másfél év elteltével. Mikor B.-vel fél évesek voltunk az épp szeptemberre esett. Vele, márciusra esik a fél éves évfordulónk. Még ha nem is szándékosan történt így és csak a véletlen és egy buta 19 éves lány agyszüleménye, akkor is 180°-os fordulatot vett az életem és cseppet sem bánom.

 

″Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk, gyűlölni tudni, hogy újból szeressünk!″

 

″Ne vádoljunk senkit a múltért,

A vád már úgyis hasztalan.

Talán másképp lehetett volna, -

Most már... mindennek vége van!...

Úgy szeretnék zokogni, sírni

A sírra ébredt vágy felett, -

De ránézek fehér arcodra

S elfojtom, némán, könnyemet.″

/Ady Endre/

 

 

;)  Nyamika

2009/03/20

free hugs: )

Ma van az ölelés világnapja!

 

2009/03/14

running..alone..

- Kitartás. Ne hagyd abba. Fuss tovább.-mondta egy hang a fejemben.

- Futok. Futok. Nem hagyom abba.- mondtam a hangnak.

- Végre újból teljesnek érzed magad, azt csinálod amit szeretsz, ez pedig boldoggá tesz.-mondta megint.

- Fogd be.-mondtam a hangnak.-Így is hülye vagyok hogy egy hanggal beszélek amit a fejemben hallok.-

- De akkor is végre boldog vagy.-kontrázott rá.-És nem csak a futástól.-gúnyos hang

- Na jó elég volt.- válaszoltam idegesen.

Már csak kocogtam, végül sétáltam majd megálltam. Észre se vettem, hogy teljes erőmből sprinteltem. Már megint ideges voltam. Ezért is jöttem el futni. De most jól érzem magam. A futás mindig jót tesz. Liza észrevette hogy megálltam, odajött hozzám, hogy megnézze mi történt. Legugoltam hozzá megsimogattam a fejét és elvettem tőle a botot, amit a szájában tartott és eldobtam neki. Ő tényleg boldog volt. Én tettem boldoggá, hogy elhoztam őt sétálni.

Ránk sötétedett. Ideje lett volna haza indulni, de olyan jó volt egyedül lenni. Lizával. Végre senki nem zavart, senki nem idegesített.Jó így. De mostanában mindig így van. Jó egyedül lenni.

"A magány, még ha csendes is, mint a fény, de olyan fény, mely a leghatalmasabb erőt képviseli, nélkülözhetetlen az ember számára. Minden ember egyedül érkezik erre a világra, és egyedül hagyja el.,,

2009/03/13

13 march 2008

one year ago...:(

 

Megtiltottam magamnak az emlékezést, és rettegtem a felejtéstől: mintha borotva élén táncolnék.

2009/03/12

one year ago...

Úgy döntöttem ma írom le azt amit holnap kéne...1 év...milyen gyorsan elrepült ez az idő...mennyi minden változott...Voltam a legboldogabb..és a legszomorúbb is..De azt mondom mind megérte..tanultam..méghozzá sokat..Életemben először igazán szerelmes voltam..micsoda nagyszerű érzés...Aztán megtudtam milyen elveszíteni a szerelmünket és aztán azt is milyen visszakapni..Visszakaptam és boldogabb voltam mint azelött..Majd újra elveszíteni..De már semmi miatt nem vagyok szomorú...semmit nem bántam meg..semmit nem csinálnék másképp..Boldog vagyok..Boldog vagyok a szép emlékeim miatt amiket Tőle kaptam..Boldog vagyok hogy most már úgyérzem túlvagyok Rajta...És sikerült végleg lezárnom magamban a múltat..Ez az utolsó alkalom hogy elérzékenyülök miatta..

1 Év...

2009/03/09

i don't like mondays ><

Utálom a hétfőket...

Megint vége a hétvégének és kezdődik minden elölről. És olyan gyorsan telnek a hetek hogy mindjárt itt az érettségi, ami mondjuk nem rossz mert végre túl leszek rajta aminek nagyon örülnék. De most megint hétfő van és még 5-öt kell aludni hogy szombat legyen. Jáj:S 

Pénteken Törpi kifestette a körmömet türkizkékreXD Nagyon csúnya volt:D De sebaj,még sosem volt kifestve a körmöm,bár nem mintha ezekután olyan hűű de sokszor kilesz festve:P

 

Utólag is Boldog Névnapot a kisöcsémnek és minden Zoltán ismerősömnek (:P).  

2009/03/01

spring..at last : )

juppí végre tavasz.Vége a télnek. Ilyen lassan eltelnie 3 hónapnak..borzasztó..De a tavasz hipp-hopp elillan..aztán a nyár..és az ősz is..és megint tél..De aztán megint tavasz:) Pont egy év múlva: ) Rengeteg energia van bennem ettől a tudattól, hogy tavasz van: ) Mindennél jobb érzés..most épp..

 

Van valakije Neki..A tudat, hogy már nincs egyedül megnyugtató, bár mégis idegesítő. Jobban érzem magam bizonyos szempontból. De furcsa dolog a féltékenység..örülnöm kellene annak, hogy Neki már van más? De nem tudok neki örülni..És ezért nem hibáztatom magam.. Ez egy olyan dolog ami elkerülhetetlen.. De azért mégis sok boldogságot kívánnék Neki...Ő még mindig tartani akarta köztünk a jó kapcsolatot,találkozni.. Nem akart elveszíteni...De ez már mindegy..Ő végre boldog valaki mással..Nekem is jobb lesz így,szép lassan alig fogok gondolni rá..Kezd kevésbé fájni a hiánya..kezdek rátalálni önmagamra.. Sőt mi több kezdek Boldog vagyok: ) Van egy csodálatos igaz barátom Törpi akinek nagyon sokat köszönhetek!!!Eltudom képzelni azt, hogy újra szeressek valakit ..úgy szeressek..Igaz a sebek amik bennem vannak sokszor felszakadnak, ha beszélek Vele..Könnyebb így, hogy Neki is van valakije..Könnyebb így hogy nekem is lehet...Szép volt..gyönyörű..sohasem felejtem el..De Vége..

 

 

 

 

2009/02/24

I make many nutcake..

Életem első önálló fánkja: D És kimaradt belőle a cukor: D Még jó hogy a végén is hozzálehet adni: D Meg jó sok barack lekvár és a végeredmény ugyanaz: D Mindenki örül neki mikor hazaér, nagy meglepetés, és az én kicsi szívem is örül, hogy örömet szerzett: ) Ez önzőség???

 

 Az antisociális délelöttől eltekintve remek napom volt. A tegnap estéhez képest meg szárnyalok. Ugyanis megint Ő okozott nekem egy indulatokkal teli estét. Innentől kezdve kell/kéne azt mondanom hogy: I don't care..És ezt is mondom Nem érdekel!!!Mostantól egy szót se többet...De mégis...Szeretem....

 

 

 

Have a nice day..: )


nyami

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing