H2906132027
K3007142128
Sz0108152229
Cs0209162330
P0310172431
Sz0411182501
V0512192602

2009/12/24

Boldog fát mindenkinek!

És Boldog Új évet is:)!

2008/02/25

Memória teszt:) updated

http://games.lumosity.com/chimp.html

 

Harmadszorra ennyi sikerült,valaki döntse meg a mankit:D.

 

Kulcsszavak: játék:)

2007/11/29

Magnum P.I.

Megint vége az egyik kedvenc sorozatomnak, holnap vetítik az utolsó duplarészt a viasat3-on, délben.(ha minden igaz,mert mintha ma lett volna...) Kár, bármikor meg tudom nézni,annyira jó:). Hawaii, Ferrari 308 GTS, Magnum és Higibébi, felejtehetlenek:). Ezt is fel kell írnom a "kötelező érvénnyel beszerzendő" listámra:D.

 

 

 

 

Kulcsszavak: Magnum

2007/11/28

Nem jön ez össze

Valamiért nem tudok odafigyelni amikor tanulok:S. Nincs csend, a szomszéd k*baszott rühes huskyja is vinnyog folyton, de egész nap, az össze k*rva kutya ugat folyton, így nem tudok odafigyelni. Lehet hogy tényleg el kéne költözni Békásra vizsgaidőszakban,legalább egy kis időre,ert ez így nem állapot...Vagy jobb megoldás;szerzek egy füldugót. És lehentelem az össze rohadt kutyát az utcában...

 

Meglátom mi lesz,mert nem az akarattal van a gond. Ma sokkal többet futottam mint szoktam, izzadtam is mint a ló, de megcsináltam, és már a lábam sem fáj:). Valami lehet a hátérben,mert nagyon ambivalens ez,hogy edzeni ennyire tudok,tanulni meg ennyire nem, pedig van akaraterőm... 

 

 Szar ez így...

 

 

A nap megkoronázásaként Brood Waroztam egyet;hiába, a jó kis Archon-Dark Templar-Dragoon-Reaver kombó még mindig gyilkos:D. Rekord 27 perc alatt nyertem, tök zsír:).

Zeratul 

És az új,ami a II-ben lesz:P

Dark Templar

Nemtudom ki hogy van vele, de nekem nagyon bejön:D. 

Kulcsszavak: nemjóezígy starcraft

2007/11/25

Meglepődések

Hirtelen felindulásból ma délután felpróbáltam az öltönyömet; fogytam-é annyit hogy már jó rám?!..

 

És igen! Tök kényelmes,megint lukat kell fúrnom az övemre mert a mostani is túl nagy,pedig ez a legszorosabb állása, szuper dolgok ezek:). Egy csomó ruha már vagy rámjön vagy kényelmes, amik eddig pihentek szebb napok reményében. Volt egy nadrágom, amit már megvételekor 'majd belefogyok' így tettem el, és most már jó rám, hihetetlenül jó érzés:)! Korábban szó sem lehetett róla, de most már csak az alját kell megvarratni és 'kulcsrakész', tökre szupi:).

 

Ennek örömére délután többet futottam a szokásos adagomnál, és már sokkal jobban bírom,ez is tökre feldobott:). Sajnos edzeni már nem tudok ma este,mert mindenki alszik, de holnaptól megint mehet a daily-routin, és akkor semmi nem állíthat meg;).

 

Lehet hogy be fogok iktatni egy reggeli futást is, mert mostanában néha fejfájással ébredek, viszont futás vagy edzés után mindig rendbejövök => szerintem azért mert alacsony a vérnyomásom. Csak jót tesz ha reggel is lesz valami, úgyhogy jó ez így.

 

 

Sokan mondják hogy mennyivel jobban nézek ki, és mindenki büszke rám, olyan jó érzés:). Ez nagyon nagy erőt ad, úgyhogy még jobban fogom magam hajtani, az eredmény sem fog elmaradni remélem:). Tök szuper:).

 

 

Olyan dolgokba csöppentem bele,amik eddig ismeretlenek voltak. Van akaraterőm, egyre jobban tudok küzdeni, az értékrendem is átértékelődik, jó ez így nagyon;).

 

Boldogság van:).

 

Kulcsszavak: fogyás szuperélmény

2007/11/22

Azért ez elvi kérdés

Nemrégen volt hír, hogy a Zonda F rávert a Carrera GT-re két tized másodpercet a Nordschleifén, és ezzel 7 perc 27 másodperc 82 századdal a leggyorsabb.

Felhívom a figyelmet a totálra,amikor a vége felé a pálya széléről veszik, ez a hang.

(HD-ben a supercarmovies.com-on!)

 

És ez így van jól:D.

 

De nem, már ez sincs így:(.

 

Jött egy BMW M3 CSL csöppet itt-ott megreszelgetve, és ment egy 7:22,9-et...

 

 

Felháborító,vérlázító,és már a teljes kör sem elérhető a neten, úgyhogy ejnye-bejnye:DD.

 

 

 

 

 

Kulcsszavak: lol Zonda

A beginning of a beautiful friendship

Ma átléptem a 10000.-ik km-ert, tök szupi:).

9999

10000

:)

 

Sajnos rettentően addiktív:).

Kulcsszavak: Zonda

2007/11/21

Ilyen nincs is

Éppen bejegyzést akarok írni,keresem a 'Mehet' gombot mint az eszelős, és csak nincs meg,mondom ilyen nincs.Szar a firefox,vagy mi van megint???Írjunk diminek hogy mi lehet,mert minden más oldal jó és böngészőkkel is minden más megy,de ugye ha nemtudok postolni akkor nem tudok:S. Végső elkeseredésemben egy régi bejegyzésemet töröltem ki(ez is mekkora baromság),hátha azt átírom és akkor megjelenik...LOL.

 

Most pár perce mikor már teljesen mással foglalkoztam, megleltem a 'mehet' gombot,és akkorát csaptam a homlokomra hogy még mindig piros. Hogy lehetek ilyen szerencsétlen:D:D.fejét a falbaveri

 

Ma Zoli is egy órát szarakodott egy példával,feljött msn-re,beszéltünk róla,és 2 percen belül rájött a megoldásra. Lehet hogy van valami a levegőben,ami blokkolja az agyműködést:). 

Kulcsszavak: lol

From zero to hero

Az elmúlt napokban iszonyat szarul voltam.Így konkrétan. Folyamatosan 3 napja fájt a fejem, semmi nem segített, bár edzés után el szokott múlni(érdekes,edzés után mindig elmúlik,talán alacsony a vérnyomásom?!), csak a napokban erre nem volt alkalmam,mivel otthon sem voltam.Tegnap reggelre virradóan emberes torokfájással ébredtem, ahogy szoktam;beszélni sem tudok rendesen,nyelni végképp nem, az állkapcsom és a fogaim is fájtak bele,full rossz. Mondom ez így nem lesz jó mégsem, egy nap szerencsétlen szenvedés után elrohantam a patikába, vettem Neocitran-t. Benyaltam egyet gyorsan még munkahelyen, aztán otthon bevágtam magam nyolc körül az ágyba, walkman playlist => execute, és álomba szenderültem szép lassan.Teljes 12 óra alvás után kirobbantam ma reggel az ágyból, és már csak egy rossz emlék a torokfájás, csöppet még éreztem h valami nem kóser, de egy 10-es listán simán ugrottam előre 8 fokozatot:D. Lehet hogy nem releváns információ,de azóta jobban hallok,sokkal alacsonyabb fokozaton hallgatok mindent és bőven elég:).Ennek örömére este edzettem is(futni még nem mertem), és nagyon jól esett, most már tökéletesen jól érzem magam;). Mit nekem betegség:P.

(ja és megint fogytam rendesen,yupííí)

Egészségesnek lenni jó:).
Kulcsszavak: kellemességek

2007/11/18

Teszt


njordli

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing