H2805121926
K2906132027
Sz3007142128
Cs0108152229
P0209162330
Sz0310172431
V0411182501

Budap-east-i életem, szlogenje: Bulizom, tehát vagyok...

2009/11/05

Megpróbálkozom a visszatéréssel, hátha sikerrel járok...

 

Jó régen nem írtam már semmit. Nagyon sok gondolat fordult már meg a fejemben, amit kidobnék a jóöreg sarok (nem) közösség elé, csak hogy véleményezzétek.. Most túl hirtelen jött az ötlet, hogy újra belevágok, így csak egy kérdés jut eszembe:

Ha az etikett szerint, amikor egy hölggyel lépsz be egy kocsmába, a akkor neked kell elöl menned (férfi), hogy ha bent bunyó van, akkor a repülő széket te háritsd, ne pedig a párod. Emellett, ha a lépcsőn mentek, akkor is a férfinak kell alul mennie, hogy a kisasszony rá essen, ha megbotlik, és ne neki fájjon jobban. De mi van akkor, ha a kocsma az utca szint fölött van, és lépcső vezet fel hozzá?

Ez a kérdés réóta motoszkál bennem, de igérem lesznek ennél igéretesebbek is.. :) 

2006/07/11

Egyik jó ötlet, szüli a másikat...

Tegnap azaz hétfő este, elmentünk Lovassal és Fatallal österbrauba. Úgy terveztük, hogy lerészegedünk és beülünk valami mozira... Na mivel egyikünk sem evett semmit elötte ezért hamar betett a sör... Később kitalálták, hogy ők mégse akarnak menni moziba! Én meg akartam volna de azt mondtam, hogyha ameddig megiszom az utsó sörömet kitalálnak valami korszak alkotót akkor benne vagyok... Nah sikerult olyan 10 korul nekem kitalalnom hogy menjunk le balatonra... :P Amilyen részegek és jófejek voltunk meg is csinaltuk... Minden vonat fél órával azelott ment el, kivéve egyet de az meg Székesfehérvárig visz és reggel ment onnan tovabb a vonat. Na és akkor kellett volna, hogy jojjon az ötlet miszerint, mit csináljunkéjjel 1 és reggel fél 6 kozott... Fatal felhívta egy barátját, aki ott lakik hogy nem tudna e körbevezetni minket... Mivel éppen volt ideje megtette ezt nekünk. A túra végén elvitt minket egy játszótérre közel a pályaudvarhoz és töltötük az elkövetkezendő 2 3 órát. De! Nem hintáztunk meg ilyes féle közhelyek hanem sátrat vertünk a játszótér közepén... én válaltam az örködést mert nem voltam álmos... Lovas úgy fél órát aludt a Fatal meg vagy másfelet, de ő mindenhol elaludt... :D Nah aztán fél 5kor felkerekedtünk, összeszedtük a sátrat meg magunkat és elmentünk a pályaudvarra, felszáltunk a fél6os vonatra és lementünk siófokra... Egy kilóméter séta után, úsztunk úgy 20 percet aztán feküdtünk a napon egy, masfél órát... Majd elindultunk visszafele 1 kilómétert felszálltunk a vonatra és délre itthon is voltam... Mindezek utan lefekudtem aludni olyan 1 korul és negyed 6kor keltem csak a volt a baj hogy akkor már a deákon kellett volna lennem Maricával... Úgyhogy égett a pofám rendesen...
De mindezek ellenére kurvajó egy túra volt!!!

mirko©2009 Sarok.org

Search marketing