H2805121926
K2906132027
Sz3007142128
Cs0108152229
P0209162330
Sz0310172431
V0411182501

üzenőfüzet

2011/09/08

reboot

akkor én most újrakezdeném a blogolást, ha lehetséges..

szerettem volna én terhesnaplót is írni már, és utólag bánom is, hogy nem volt hozzá elég energiám, de most, hogy a lányok lassan a 8 hónapot is betöltik, talán még nem késő elkezdeni dokumentálni a közös életünket..:)

azért ígérem, nem csak róluk fog szólni minden a továbbiakban;)

2010/05/12

keménykedők

most kaptam egy levelet a youtubetól, hogy az egyik, három évvel ezelőtti szkopjei kalandunkról készült videót a sony music letiltotta a németeknél, szerzői jogok miatt. Vicces:)

Íme a videó, kemény 78 megtekintéssel, a háttérben egy szerb rádió hallatszik, énkérekelnézést. 

 

 

2010/05/02

a hét

most csakazértis leírom, nem azért, hogy hírérétékű legyen, hanem hogy majd később megnézhessem, milyen dolgos heteim is voltak egykor:)

hétfő: új szemüvegek, rumoskólás lelkizés, céges sörözés

kedd: színház anyósékkal-mariékkal (mindent anyámról, ajánlom)

szerda: aranykorsó gergő alkalmából, betli-koncert

csütörtök: kazáncsere,himym maraton (pihi) 

péntek: színház (tangó, jó ez a stúdiószínházasdi, ha az első sorban ülhetsz:))

szombat: mátézás, aztán gödör pajtikkal és lindával 

vasárnap: szintén mátézás, majd városnézés a kétéltű busszal:)

bónusz: kinyitottuk a fertálymester borát

(majd ha több időm lesz leírom, hogy mi a fertélymester, és milyen megfizethetetlen élményben volt részünk egy hónapja a szépasszonyvölgyben) 

2010/04/13

nocomment (vagyis mostanában csak hülyékkel kerülök össze?)

becsönget a kedves szomszéd, háromszor is, hogy jobban halljam,miután szabadkozom, hogy egy perc is beletelt, mire ajtótnyitottam, mert teljesen elöntött a takony és alig élek, kiderül,hogy nem érti a kb egy hónapja bedobott legutóbbi dijbeszedőscsekket. (kétlakásos társasház vagyunk, felezve van). egy másfélezres tétellel volt baja (kéthavi összeg ez, teszem hozzá, eddigapámnak mindig befizette, nem tudom mi érte ezzel kapcsolatbanújdonságként), majd kérte, hogy beszéljek erről apámmal. mondom,neki, hogy fogok, de lehet hogy neki ez most a legkisebb baja lesz,mert szombaton leégett a házuk. erre mit mond? "és akkor hogytudtál megfázni?" ennyit tudott 40 éves férfiként hozzátenni adologhoz. hát anyád.

2010/04/10

leégett.

senkinek nem lett baja, adjunk érte hálát. a macskák sajnos nem élték túl.

nem tudok mit mondani, 4 embernek pusztult el szinte mindene, kettőnek nagyon sok minden, az alsó két szint gallyra ázott. nem is tudom még felfogni igazán, de senki se, apám kivételével. csak nézek ki a fejemből.

2010/04/08

szuper lett volna a ma esti sétánk lindával, ha a végén nem találkozunk össze egy kocogó ötvenes, vékony, ápolt nővel, aki, miután linda a kétméteres körzetébe ért, olga-stílusban, kocogva el nem kezdett ordítani, hogy "hívja vissza!", majd, mivel az ezután eltelt harmad másodpercben ez nem történt meg, közölte hogy belerúg. addigra már észbe kaptam, és linda is rájött, hogy ez most azon esetek egyike, amikor nem annyira ajánlatos megközelíteni barátkozva egy embert, úgyhogy már futott is vissza. persze közben még hallgathattuk hasonlóan kedves stílusban a távolból hogy a rohadt mocskos kutyát nem lehet megkötni és hasonlók. kedves paraszt, ezúton is elnézést kérek gladiátorlelkű kutyám nevében is, aki fajtájából és megjelenéséből adódóan bizonyára vicsorogva caplatott ön elé. tisztában vagyok vele, hogy sokan utálják a kutyákat, de egy ötkilós mopszot még az is el tud viselni, aki retteg a kutyáktól, ez bizonyított. csak szánni tudlak.

 

2010/03/23

 

2 órányi biciklizés után a csúcsforgalmas városban csak annyi okosságot tudok kibökni, hogy ez sajnos tényleg olyan, hogy csak a saját bőrödön tudod megtapasztalni. rohadtul lehet szidni a bicósokat, ahogy én is szoktam, de rengeteg esetben tényleg el vannak lehetetlenítve. amúgy szuper dolog, csak ne látna az ember ennyi fásult és életkedvmentes arcot végig:S

2010/03/21

péntek: karaoke, hazasétálás, nem szétfagyás

szombat: biciklivel szigetre és egy kósza kör a városligetbe lángos után ácsingózva, (kudarc)

vasárnap: grillezés 

most már biztosan tudom ám, hogy elkezdődött a tavasz! :)

2010/01/01

3in 1 szilveszter

ömlesztve: tök jól éreztük magunkat négyesben anyuékkal gödön társasozva este-éjjel, korhelylevessel, lencsével és virslivel, ahogy kell, másnap ugyanígy sültmalaccal, és most itthon harmadjára is "bulizunk" ajándék feketribizlipálesszel és borral, online pókerezvén. aki szeretne szombaton bulizni, az szóljon:)

 

ps.: ki az, aki rajtunk kívül piál még jan 1. este?:) 

2009/12/30

9 év után megcsináltam életem második weboldalát. kvázi-egyedül! és mindjárt éles lesz! juhé!

mackosajt

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing