H2703101724
K2804111825
Sz2905121926
Cs3006132027
P3107142128
Sz0108152229
V0209162301

2006/09/11

Shower-rose:-D

Itt vagyok megint az egyetemen. A uram vidékre ment dolgozni, ezért hajnalban kidobott a lakásból. Kulcstartóm már van, kulcsom még nincs...hmmm:-)
Persze...
A Francia Tanszék felvett egy csajt lektornak. Nem tudják az e-mail címét. Ez nem normális dolog. Mindent tudnak, hol született, hányas a lába, csak azt nem, mi az e-mail címe???"Nem tudom, egyáltalán van-e neki." Mivaaan?
Akkor hogy érik el? A titkárnő még nem éri el, mert még nem is beszélt vele soha. Lehet, hogy egy pszichopata nőstény, és meg fog enni minket nyersen.
Most lesz a tanszékvezetővel órám, remélem, ő még ura a helyzetnek.
...és ma megtudtam, hogy új dékán van. Micsoda tanévkezdő meglepetés. Úgy érzem, itt senki nem tájékoztat engem semmiről. - Bár M. I. G. ezredes szerint jobb is, ha nem tudok semmiről, úgyis csak felizgatnám magam, mint tavaly Romanisztika vizsgán. Mint mondta, azért volt levelemre adott válasza "kissé" kemény hangvételű, mert tudta, hogy teljesen befosok, két napig nem fogok tudni aludni, és kikészítem magam a "lelkiismeretönfurdalással". Ő meg azóta röhög rajtam. Hát nem fantasztikus tanárokkal vagyok én itt körülvéve???Nhagy arc:-) -

2006/09/10

"Hova tegyük Krisztust? Templomépítők hetilapja"
(Kareszka)

2006/09/09

Különben meg az én anyámat a két nyelvszakkal.
Szeretném aláhúzni két pirossal, h nem precedálom az angolszakot, hanem kip*csáznak, ha nem nyalok nekik, csinálok mindent úgy, ahogy ők mondják.

2006/08/31

Pázgány Péter Kaotikus Egyetek

Vegyétek fel a telefont, hülyék.
A rendszerváltozatás jogát fenntartjuk.

2006/08/26

Én itt megdöglöm - avagy: Koporsóba zárt egy koporsó

Kik ezek az emberek? Itt élek velük fél éve, 20 éve ismerem őket, semmi közöm hozzájuk, és mégis úgy érzem, hogy amim csak van, azt tőlük kaptam, vagy még mindig kapom, ezért kényszeresen ragaszkodom ahhoz a bár már elmúlt, de akarattal fel-feltörő érzéshez, hogy vissza kell nekik adnom azt a...
És akkor itt elakad a gondolatsor: nem tartozom semmivel; és mégis valamivel, azzal: ami az ami ideragaszt, szóval "el nem enged": lelkiismeretfurdalás. Ja meg a gyász, a fájdalom, az indokolhatatlan felelősségérzet, a szánalom, és az a tudat, hogy a történelem, és az egyes ember életének eseményei ismétlik egymást - vagyis a peckesen csillámló víz tetején hirtelen felbukkan a közeli nyüzsgő délibábváros csatornáin keresztül a szabadba bugyborékoló, bújkáló szar, és bukdácsolva, habozva önti el szemernyi, hamvas életem csermelyét.
Napról napra erősebben könyörgök, lassan már zsarolok, hogy csak ma ne, csak holnap ne... csak még legyen egy holnapután, meg egy azután... adj még két hetet, ..csak amíg haza nem jövünk a nyaralásból, csak addig ne történjen semmi rossz...
Zsarolom az Istent, hogy várjon, még ne vegyen el senkit, mert utálom a temetőt, és utálok emlékezni.

A kór gyermeke

Anyu ismét hatalmas leleményességről tett bizonyágot. Az egyik takarítandó ház fürdőszobai szemetese eddig is terülj-terülj asztalkám volt a számunkra: mindig előkerült onnan alig használt körömlakk, hajgumi, féltubus tusfürdő, maradék parfüm, mindig a márkásabbja.
Ma hazajöttem, és egy egész Libris szatyor kozmetikum várt: testápoló, arctisztisztítók, arcradír, kézkrém, sampon a Seychelles-szigetekről egy szállodából, sminklemosó folyadék, hajbalzsam.
Alig nyúltak hozzá, és kidobták.
Én meg úszom a boldogságban.

2006/08/21

különben meg

olyan kedvem van, h mindenkinek lófasz. Oda.

10 napig nem volt bekapcsolva a telefonom. Összesen két sms-t kaptam -egyet a pannontól, egyet pedig...:D -, és senki nem hívott. Szeretném magam mától likvidálni. Lehet, h eladom a telefonom. Eddig is utáltam, ráadásul mostmár nincs is rá szükségem.

2006/08/08

Csendet. Kérek...


jucli

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing