H2805121926
K2906132027
Sz3007142128
Cs0108152229
P0209162330
Sz0310172431
V0411182501

Ragasztó naplója

2005/05/24

Magyar űrbe magyar dzsedit!

Ezt kérem, sőt: követelem!

2005/05/17

Dialógustöredék a költözés estéjéről

- Vagy is lehet, hogy néha elmegyünk a TESCÓba, és csinálunk egy nagybevásárlást.
- Jó. Legyen ez... - Szünet. - Bár én nem szeretek előre sok mindent megvenni.
- Igaz. Én se.

2005/05/13

Jó társaság

Álmomban egy asztal mögött álltam, de ez az asztal nem akármilyen asztal volt, hiszen nem mások ültek körülötte, mint Babits, Kosztolányi, valamint a nagybátyám.
És ultiztak. Én Babits mögött álltam, és láttam, hogy a legutolsó osztáskor milyen lapokat kapott. Sorolom: Zöld ász, makk ász, még másik három makk, köztük a hetes, továbbá a tök felső és király, meg még másik öt lap, amire nem emlékszem, de egy piros is volt közöttük.
És akkor én, aki ezt megláttam, elkezdtem súgni Babits Mihálynak, hogy ebből hogy tudná megjátszani az ultit. Mert szegény béna volt, alig tudott kártyázni.

Letette a tallont, mire a nagybátyám és Kosztolányi passzoltak. Erre Babits végül bemondta, hogy ulti. A nagybátyám erre azonban felvette a tallont, és bemondta, hogy piros ulti.

Ekkor én súgtam Babitsnak, hogy gondolkozzunk csak, hátha egy húsz-száz ultira is jók lennénk.

Ezt álmodtam.

2005/05/10

Bizalmas információ

Aki a közeljövőben az Erzsébet- illetve Szabadság-hidakon átkel, és a távolban, a Budai Vár déli oldalán megpillanatja a homlokzatot kopogtató ipari alpinistákat, jó, ha tudja, hogy az egyikük egy órája folyamatosan a Cybergyereket énekli.

Szép kis dal, én ezt belülről érzem.

2005/05/05

Írtam egy verset

Hálót fon az est, a nagy, barna takács,
Nem mozdulnak a tiszai kacsák.

2005/05/04

Májusi eső aranyat ér

Májusi eső - biza - aranyat ér! Kell az eső a földeknek! Nemsokára elkezd esni, és én akkor ilyeneket fogok hajtogatni. De jó lesz! Majd mindenki hüledezik a bölcsességemen!

2005/05/02

Mindenki úgy boldogul, ahogy tud

Mindenki úgy boldogul, ahogy tud. Ez van, mit csináljunk, ilyen világban élünk. Meg kell fogni a pénzt, fel kell kötni a gatyát, na. Az élet egyre drágul.
De mindegy, muszáj, hogy az ember bizakodó legyen, meg még azt is mondom, úgyis mindenki megtalálja a magához valót, a zsák a foltját, ahogy szokták mondani, dolgozni meg muszáj, mert pénzből élünk, de - idefigyeljetek - : A PÉNZ NEM BOLDOGÍT, csak jó ha van, de az hagyján, mert a békesség a legfontosabb, vagy még inkább az,

hogy egészség legyen.

2005/04/30

Valami rémlik

Valamilyen ilyen űrhajós film megy az RTL Klubon, droidok meg valami dzsedik vagy mik is vannak benne. Asszem én régen már láttam egy ilyen dzsedis filmet, vagy így rémlik a név, de abban mintha valami fekete ruhás is lett volna, az volt a rossz asszem, az meg ebben nincs. Vagy majd lehet, hogy még jön, mert ez még csak az eleje. Szóval nemtom. Mi ez?

2005/04/29

Wake up, stand up

Szóval, eltekintve egy-egy udvariatlan bekiabálástól - "Hülye vagy, menjél haza!" (wok) - debütálásom a stand-up comedy világában egészen sikeres volt.
Remélem, a mai műsor is jól fog sikerülni.
Akkor kezdjük.
Nos hát egyik este az történt velem, hogy megálltam az utcán, mivel kerestem a trolimegállót az utca tulsó oldalán. Aztán egyszer csak megjön a troli, és megáll pont velem szemben, és kinyitja az ajtajait.
Én ugye jól lekéstem, és csak utána vettem észre, hogy azért nem láttam a megállót jelző táblát, mert a tábla éle éppen egy vonalban van velem.
Ott állok bazmeg, tíz lépésre a megállótól, és nem veszem észre!!!

2005/04/27

Stand-up Comedy

Azt mondta aims, próbálkoznom kéne a Stand-up comedy műfajával. Én megfogadom a tanácsot, és elkezdem.
El is mesélek egy tréfás történetet. Tegnap este megálltam az utcán, és a szembe lévő oldalon kerestem a trolimegállót. Aztán egyszer csak megjött a troli, és megállt pont velem szemben, és kinyitotta az ajtajait. Én jól lekéstem, és csak utána vettem észre, hogy azért nem láttam a megállót jelző táblát, mert a tábla éle éppen egy vonalban van velem.
Ez a történet. Ugye nevetséges? Ugye tehetséges vagyok? Ha most valamit hozzáfűztök, akkor én arra válaszolok valami még nevetségesebbet, és így születik meg a humor.

gulliver

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing