H2805121926
K2906132027
Sz3007142128
Cs0108152229
P0209162330
Sz0310172431
V0411182501

Most szólj hozzá...!

2011/08/10

Dettó...
Kulcsszavak: fogja_tudni

2011/01/17

Ez de jó

„Nem hosszabbíthatod meg és nem szélesítheted ki

az életed, viszont elmélyítheted”

(Gorch Fock)

2010/11/21

Cs.szerint a világ

Ahonnan nem hiányzik az ember, ott felesleges volt lennie...
Kulcsszavak: zk

2010/10/25

Férfias kérdés

Ha látnátok, hogy egy nő épp kerékcserével szerencsétlenkedik, segítenétek neki?

(csak az érdekesség kedvéért tegyük fel, hogy eltekinthetünk a jó nő/nem jó nő tényezőtől)

Igen/nem is elég, de indoklásnak örülök. 

Kulcsszavak: mert_érdekel

2010/10/05

Azt gondolom, hogy azt gondolod, hogy azt hiszem, hogy tudod, hogy tudom, azt amit egyikünk sem ért

Na valahogy így, siklik ki egy olyan egyértelműnek tűnő dolog, ami tegnap, még mindenkinek egyértelmű volt, ma már csak  sejtem, hogy mit akarsz mondani, holnap meg talán már mintha nem is egy nyelvet beszélnénk. Túlbecsüljük a "Félszavakból is"-t miközben sutba dobjuk a jó öreg "Beszéljük meg"-et.

Aztán majd csak tétova támolygás magad, és bárgyú vigyor a múlt romjai felett, csak mert egyszer azt hittem, hogy azt hitted...pedig talán nem is. 

Kulcsszavak: B!

2010/01/21

Mit tegyen az ember lánya?

Házassági évforduló...25!

Mit kellene? Mit kellene?

Vannak kötelező körök, szokások, ajándékok?

 

Kulcsszavak: egyéni szoc.

2010/01/10

Kulcsszavak: zene

2009/09/22

Vigyázz, kész, panaszár

Most valahogy sehol sem jó, nem köt le semmi, mindenki és minden olyan egyforma és semmilyen, egyforasemmilyen. Nem segít a kirúgomazoldalát és a majdkialszom, a megpróbálomkitalálni, a vicces videók.

 Viszont legalább utálatos vagyok mindenkivel ok nélkül, nem figyelek azokra, akiket egyébként szeretek, azokra a dolgokra, amik egyébként érdekelnek, és amúgy az előbb bejött a kutyám, rám nézett, és inkább kiment...szerintetek?  (ez se kap ma vacsorát)

Most legszívesebben elvállnék magamtól és kissé megkopott, de még kipofozható énemet a régi mosolyomra cserélném, esetleg visszavásárolnám göndör kacajom azoktól akik elvették, elrabolták, megtalálták, de vissza nem adták.

Vagy ha legalább lenne a nagy világban egy olyan pont, ahol kicsit pont jó, és kicsit több kacaj terem, akkor elindulnék megkeresni. Ha az a pont, pont itt lenne, az pont jó lenne.

 

2009/08/26

Miért ne?!

Érdekes beszélgetések sorozatunkból következik egy újabb fejeze. Most nem volt kocsma, nem volt ismeretlen, még alkohol sem.

A testvéremmel beszélgettem úgy, mint már nagyon régen nem, vagy talán soha eddig.

Éppen panaszkodott a nagyvilágra,de most egy kicsit más volt az egész, mint szokott lenni.Arról beszélt nekem, könnybe lábadt szemmel, hogy olyan szinten kiábrándult, hogy ő már nem is akar gyereket erre a világra. Ez egy huszonpár éves fiatal szájából, aki egyébként boldog párkapcsolatban él elég meredek.

Azt mondta künnyű nekem, mert velem mindig jó dolgok történnek, mert mindig jól jövök ki helyzetekből, mert nem kaptam akkora pofonokat,mint ő, hogy rettenő naív vagyok(ez utóbbi részben igaz) és hogy ezért mennyire félt. 

Vicces mikor ő a fiatalabb...ez normál esetben nem fordítva szokott lenni, na mindegy:)

Odajött hozzánk egy fiú meg egy lány. A fiú kért egy szál cigit és modta,hogy kifizeti(az meg milyen már???)

Mondtam, ha legközelebb meglát egy zenészt, aki az utcán kalappal, zenéléssel pénzt gyűjt, dobja bele. Kikerekedett a szeme.

Aztán elmesélte,hogy ő egyébként is szokott a hajléktalanoknak adni, mi több van Misi, akivel még beszélgetni is szokott és egyszer, mikor nagyon szar napja volt és esett az eső, még az esernyőjét is odaadta neki. igaz, ő bőrig ázott, de neki már úgyis szar napja volt.

Én mindenképpen erősködtem, hogy de adja csak oda az utcazenésznek, ő meg mindenképpen, hogy de nem, mert az a cigiért, és hogy álmatlan éjszakája lenne miatta.Végül elnevettük az egészet és ők elmentek.

Mondom a tesómnak,  hogy látod, vannak még jó, meg kedves emberek.

Elhúzta a száját, hogy és én ezt el is hittem???

De miért ne hinném el? Nem lehet igaz?

Ez az egész kicsit olyan volt, mint a mese gyerekkoromban. Volt egy felhő, amit az egyik gyerek báránynak,vagy tulipánnak vagy fagylaltnak, vagy a fene sem emlékszik már rá, hogy minek látott, a másik meg vicsorgó farkasnak, mert éppen rossz napja volt.

Nem hagyott nyugodni a dolog, hogy de miért ne lehetne igaz, amit a srác mondott.

Hozott érveket, hoztam ellenérveket, és a végén csak annyit mondott,hogy tudod mit tesóm, komolyan szeretnék a te világodban élni...

Olyan keserűen simogatta a fülem ez a mondata.

Ez tényleg egy kölün világ lenne?

 Miért ne lehetne az ő világa is olyan amilyenben ő jól érzi magát?

Ez nem úgy megy, hogy mindenki kapja a különbözű dolgokat és ki mit tud belőle bedolgozni, feldolgozni, tanulni, fejlődni?

Vagy lenne egy megkímélt szektor és én jobb sorba álltam?

Egyáltalán hogy kell az egyik ember csalódásait összehasonlítani a másikéval?

Két kis rossz beváltható egy csalódásra, de három csalódás ér egy kiábrándultságot, tíz kiábrándultság egy megkeseredettséget és mondjuk négy megkeseredettség kitesz egy megtörtséget? Az ha jó számolok,kettőszáznegyven kisebb csalódás = egy megtörtség? Van valami SI szabványnak megfelelő csalódásmérce? Gond-etalon??? Miért nem látja a jó dolgokat? Miért ilyen megkeseredett? Miért nem lehet elhinni, hogy az a srác igazat mondott???

Miért? Miért? MIÉRT NEM ???

 

Azóta is ez jár a fejemben. Vajon melyikünknek volt igaza a sráccal kapcsolatban?

 De ez nem is olyan fontos.

Este még bementem hozzá és megölelgettem, hogy jó volt beszélgetni vele egy kicsit, még ha ennyire különböző is a felfogásunk.

Talán neki elalvás előtt megfordult a fejében, hogy mégis vannak ilyen emberek, csak úgy, nekem meg az, hogy talán mégsem... 

 

 

Kulcsszavak: kérdésdömping

2009/08/11

a Hülyék igaza..............

Elegem van abból, hogy a leghülyébbek ordítanak a leghangosabban. És ráadásul olyan hülyék hogy még azt is hiszik, hogy igazuk van. Tényleg csak ennyi kell? Ordítozzak én is hangosan? És akkor nekem is lehet igazam? Bolond igazam?
Kulcsszavak: nemesítés

2009/08/10

Úgy szerettem volna nekik elmondani.De mint akik megérezték, hogy amit mondani akarok nem tetszene nekik, egész nap nem értek rám, más dolguk volt, nemostoltak, feltűntek és eltűntek, száguldoztak, amíg engem egyre csak mérgeztek a kikívánkozó szavaim-savaim. Morzsolgattam őket, mint halálra ítélt a rózsafüzért, fogcsikorgatva őröltem ,mint szélmalom viharban, és mikor odakerültem, hogy végre kinyissam a számat nem jött ki hang a torkomon.

Szóval most megköszörülöm a torkom és holnap megint nekifutok.

Kulcsszavak: bors

2009/07/13

Nem akarok ott lenni, ahol vagyok. Igen, erre valóban az lenne a húsbamaróan logikus válasz/megoldás, hogy akkor ne legyek ott. De hibáztam. Mostanában sokkal többet, mint amennyit megengedhetnék magamnak.Ők meg elnézték nekem, sokkal többet, mint amennyit még figyelmen kívűl tudnék hagyni bűntudat nélkül.(Lennének enyhítő körülmények, de ez igazából senkit nem érdekel, igazából engem sem nyugtat meg.)

 Nem szeretem ezt az érzést, mikor szépen lassan, észrevétlenül leköteleződöm-lekötöződöm.

Kulcsszavak: nemesítés

2009/05/14

Békák az úton és lehetőségek

Olyan szar napom volt ma, hogy mikor jöttem haza, azon gondolkodtam, ha lehetne én összegyűrném a mai napot, mint egy apró betűvel, bazdmegekkel sűrűn teleírt lapot, és kidobnám az első kukába.

Aztán telefon, nem sok kedv, de azért összefutás, beszélgetés, jókedvre deülés és másodszor hazafelé ugyanazon az úton már azon gondolkodtam, hogy minden csak szemlélet, meg életfelfogás, meg hozzáállás, megy ilyen baromságok kérdése.

Egyszercsak azon kaptam magam, hogy ennek a papírnak a szélén még volt egy kis hely rajzolni egy virágot, nem is voltak olyan sűrűek azok a bazdmegek, és hogy az ifjú békaújoncokat kerülgetem kocsival az úton, akik éppen a "selejtezős"korszakukat élik, merthogy milyen rossz lenne már, ha ez lenne életük utolsó legrosszabb napja. Ki tudja, talán százból egy valakinek a királyfija lesz, talán millióból egy sem. 

Adjuk meg a lehetőséget, hogy szép nap legyen neki, neked, nekem, bárkinek,MINDENKINEEEK....mondjuk, holnanp vagy akár még ma,ha van még egy kis hely azon a lapon:)

Kulcsszavak: lapszemle

2009/04/14

Kulcsszavak: ...

2009/04/06

Úgy összeesnék, de tudom, hogy több energia feltápászkodni, mint talpon maradni.
Kulcsszavak: nemesítés

2009/03/10

No, most aztán....

...jobbra vagy balra???
Kulcsszavak: kérdezés

2009/02/28

Okosság, amit ma tanultam Korzika barátnőmnek köszönhetően:

"Ha az alkoholizálásnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok."

Ennek a tudásnak és a mellékhatásainak valószínűleg holnap...ma is felettébb fogok örülni, mikor fél nyolcra megyek dolgozni:D

 

2009/01/09

Kedves Kicsi Anonim!

Ismerjük mi egymást? Miért leskelődsz? Honnan?

Komolyan érdekelne...

Meg kreatív hazugságokon is jól tudok szórakozni

2009.01.22. 

Jó, hát értem én, hogy nem beszélünk, csak így meg engem zavarsz. Tényleg csak egy egyszerű választ várok. Még azt is eldöntheted, hogy melyik kérdésre.

Vagy bármilyen más megnyilvánulást. De addig nem írok neked...pedig lenne mit.

Szóval a labda nálad pattog!

2009.02.22.

Sáláláláláááááá tuvápápápápááá:*

 

2009. 02. 19.

Kicsi gyere velem rózsát szedni...lá-lá láá lá lá-lá lááááá:)

Kulcsszavak: Anonimomnak!

2009/01/05

Ebbe a dalba meg egyszerűen szerelmes vagyok=)

Én gondolatban dobtam is némi aprót:)

Mekkora hangulata tud lenni az ilyen utcazenész produkcióknak nyáron.

(Nyarat akarok,követelek! Szóval aki idehordta ezt a sok havat, az hordja is el!)

Kulcsszavak: zene

Őt is nagyon szeretem

Szóval itt a helye:)

 

Kulcsszavak: zene

csacskamacska

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing