H3107142128
K0108152229
Sz0209162330
Cs0310172401
P0411182502
Sz0512192603
V0613202704

Egy cárnő mindennapjai

2009/04/03

Az első

Úgy döntöttem, hogy kezdek egy új blogot, ami leginkább személyes dolgokról fog szólni. 

Ma International Food Day volt az ÉTK előtt, mielőtt azonban belevetettem volna magam a nagy nemzetközi kavalkádba elugrottam a Fórumba harisnyát venni. A Calzedoniában le volt árazva minden 20%-kal, úgyhogy jól jártam. Bementem a Vagabondba is, de tegnap vége lett az akciónak, és 10 ezer alatt nem volt semmi. Úgyhogy beszélgettem egy jót az eladóval, de nem vettem semmit, pedig kéne.

Aztán elmondtam témavezetőmnek (K.) az előadást gyorsan, 9 perc volt, csak legyek benne az időben kedden is. Eléggé tartok ettől az előadás dologtól, a múltkor volt ezzel kapcsolatban egy rossz álmom. Többek között lefagyott a gép az előadásom közben, miután (majdnem?) lekéstem róla. Iszonyatos érzés volt. Főleg úgy, hogy nem vagyok valami nagymájer, ha előadásról van szó. Meg ott lesz a másik témavezetőm is (É.) a zsűriben, és nem szeretném, ha csalódna bennem, meg leégni se szeretnék se előtte, meg senki előtt sem. De magam előtt sem.

Mióta elolvastam a bírálati szempontokat, eléggé megijedtem (de azt hiszem nem csak én vagyok így vele). Amúgy szerintem nem elég objektív szempontok, a mienk sokkal jobb volt. Nekem tetszenek az előadásom ábrái, hiszen én csináltam őket ilyenre, de ez annyira szubjektív dolog. Viszont egy dolog, ami pozitívum és elkerülte a figyelmem, hogy 1 perc időtúllépés után büntetnek, nem fél. Hehe.

Mindegy, ez csak 15 perc lesz a 3 napból és így végülis az a  lényeg, hogy jól érezzük magunkat, úgyis ott lesz egy csomó jó fej ember, és ebben az egész OTDK-ban pontosan az lenne a lényeg. Meg persze kedden meg kell látogatni Pécs egyik híres szórakozó helyét (a sörházról hallottam jókat, remélem ez igaz is).Hétfőn várost kellene nézni abban a kevés időben is.

De térjünk vissza a lényegre, szóval aztán lementem nézelődni, meg várni valami jó kajára. Voltak is jók, terjengtek a finom illatok, bár azt hiszem megkóstoltam életem legrosszabb ételét. Az irániak csináltak valami sárga szószt, az teljesen ehetetlennek bizonyult. Tán öblítő íze lehetett. Utána az a 3 wasabi golyó igazi megváltás volt.A hangulat viszont nagyon jó volt, utánozhatatlan, jó barátok, csoport-és évfolyamtársak, munkatársak, és persze tokkerek...:)) Láttam egy tök cuki, édi kutyát, amúgy iszonyatosan ronda, csak én bírom az ilyen kutyákat. Nem tudom, hogy milyen fajta, de majd valami hasonló kell később.

Aztán elmentem konditerembe, és felfedeztem egy új gépet, ami erősíti a vállat és a kart. Szintén kardio gép, úgyhogy most már ezt gyakrabban fogom használni, érzem is, hogy jól megdolgoztattam magam, de hát úgy kellett, megérdemlem.

Hazasétáltam utána, nagyon szeretek a Nagyerdőn sétálgatni, aztán itthon rendet raktam, meg előszedtem egy halom cikket, még az a szerencse, hogy találtam belőle kb. 1,5 hónapos jegyzeteket, ez kicsit megkönnyíti a dolgomat. :))

És berepült egy szúnyog (!) a szobámba. Tegnap elkezdett kuruttyolni a béka. Itt a tavasz végre.

 

 

 

 

Kulcsszavak: day food international

carno©2009 Sarok.org

Search marketing