H2805121926
K2906132027
Sz3007142128
Cs0108152229
P0209162330
Sz0310172431
V0411182501

poszt...trauma...tológia

2105/02/20

Gondolatébresztő

Kizárólag privát üzenetek

sarok.org

2014/09/18

Mocskos egy fogtündérünk van, elfelejtette elvinni a fogat:s Rossz anya vagyok:s Persze, míg az egyik fogat mosott reggel, a másik meg a királyi helyen volt, megoldottam, de... a sírást, hogy: anya! van egy rossz hírem. Nem vitte el a fogtündér a fogam.
Na, ezt nem szeretném még egyszer:s

 

Viszont a kölök íratott velem egy levelet, hogy mit kér a fogért, mert ő nem tud még írni:D

Kedves Fogtündér!

Várom, hogy gyere el a fogamért. Szeretnék egy játék baglyot, ami puha. Szeretnék én egy sellőt, (félhangosan) meg egy Barbie-t, (suttogva) furulyát.

...és egy igazi telefont. Ami igazi. Amin lehet játszani meg minden.

 

Elég sok kölöknél látok telefont, azzal foglalja le a szülő itt-ott, így értem az igényt. Majd egy jófajta menet lesz, hogy azért a telefon telefon...

Amúgy, tegnap, amikor elhoztam a suliból, megmutatta, hogy előre áll a foga. Nekem a gyomrom fordult fel tőle:D Mondtam, apjával hazajön, elintézi, mert én még hírét sem akarom tudni, hogy kihúzta. Egyébként mocsok kölök, mindig mondja: tudom anya, te ezt nem szereted... de attól független mutogatja:D Persze, mire Lőrinccel hazaértünk, már fog sem volt a szájában:D

 

Kulcsszavak: észosztó Anna

2014/08/05

Ma megvettem a lánynak csomó mindent a suliba:D Anyuka egy picit elszállt füzetek terén, mert nem a hagyományosat választotta, hanem mintásat (nem mesehős meg ilyesmi). Össze-vissza, osztva-szorozva nekem jobb árban lévőnek tűnt így, mintha borítanám, matricáznám.

Viszont ma kaptam jó ötletet, így dekortapaszt kell vennem:D

Kulcsszavak: Anna első

2014/04/02

Képzeljétek, ma nem történt semmi:D
Kulcsszavak: meló

2014/01/01

Komolyan a faszom kivan. 24-én ügyelet nekem, Békésen. Antibigyó oszt csókolom. Másnapra a lány lázas, majd 40 fokos, így hajnali hűtőfürdő. Gyógyszertári ügyelet keresés, mert kevésnek ítéltem meg a tartalékot. Köszi a karácsonyt, igazán egészségesen telt.

Erre itt vagyok most, reggel 37, fáradt, nyűgös, éjszaka hol a hideg rázott, hol melegem volt... jelenleg 37,3nál tartok, amit nem értek, mert állok a lábamon. 37,2nél izomfájdalmam szok lenni:s

Kulcsszavak: ego_ism

2013/12/21

Azt meséltem, hogy szerdán, puszta brahiból bementem egy ruhaüzletbe? ...és tök véletlenül találtam magamnak koktélruhát? A színe a kedvencem: padlizsán. Flitteres is, azt is imádom, no meg a nyakba megkötős megoldását is. A baj ott volt, hogy felvettem és beleszerettem. Színével, flittereivel, nyakbakötőjével. Megvettem, durván 3 ezerért.

Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy cipő kék... legyen fekete, mert azt bárhova. Kínai-félében láttam, 3200 kért, hoztam volna, ha nem lett volna anyaghibás (nemröhög, megnézem)... köti az eladó az ebet, az ragasztó. Ehem. Mondom mennyi, hát annyi, ami kint van. köszi.

Berobogok Deichmannba, hátha. Semmi szép fekete, bár szemezgetek egy szegecsessel (orrán, sarkán), hál égnek nem voltam bolond:D Viszont lett egy padlizsán (inkább kicsit lilásabb) magassarkúm, potom 2495 ft-ért.

Ennyit a karácsonyi bulira elköltött ruhapénzről:D

Kulcsszavak: ego_ism

2013/10/02

Anyuci okos, anyuci ügyes, anyuci megint bekapott valamit. Könyörgöm, ne jöjjön most a nyári tüszős mandula, mert akkor megengedem magam a nyolcról.

Hétfőn semmi extra, letudtam a melót, intézem az utána lévőt, hazaérve szokásos wc. Aztán beszartam. Elsőnek a fájdalomtól, majd attól, amit láttam. Gyors telefon ÁEK felé, hogy tud-e nőgyógy fogadni, mert ilyen panaszom van. Felkapcsolnak, majd közlik, urológia. Igen, 30+nak kellett eltelnie, hogy tudja, a véres pisi hozzájuk tartozik. Akkor visszahívom őket, kérem urológiát, közlik, siessek, mert fél7ig van labor... doki édes, 'nemsokára pisilhet' szópárocskával a legnagyobb boldogságot sikerült elérnem vele. Vagyis neki velem. Péntekre meglesz a labor eredménye, akkor célzottan gyógyszerezünk.

Mondjuk, a hétfői marék gyógyszer második vacsira gáz, de tény, hogy keddre minden tünetem elillant. Így most várok, már nincs sok hátra péntekig.

Kulcsszavak: doki ego_ism első

2013/09/10

Nyertünk (már megint):D

Most épp 2 hétre helyeznek ki hozzánk automatát Clear Waterék;)

2013/09/02

Vidámságosság:D

Szombaton jártunk, ha már szeptemberben zárnak... hál' égnek Lőrinc is benne van a minimumba, így viszonylag sok mindenre mehetett, de:

A kanyargóban kapaszkodott abba az izébe, amit magunk elé hajtunk. Szóltam, hogy nem jó. A második kanyarnál lefejelte. A lézer dodzsemnél is fogtam, az egyik ütközésnél orral beleszaladt a kormányba(?), kifelé menet már vérzett is. A tükör labirintus második körében az üveg mögött észrevett, megörült, és full nekifutott az üvegnek. Orra megint elindult.

Szóval, rommá törtem a gyereket, aki a vége dodzsemnél nem akart velem ülni, hiába bizonygattam, hogy nem töröm össze:D

Amúgy élvezték, qrva sokan voltak, az óriáskerék még lentről is szörnyű, pláne, ha kiscsaládom van fent, jól el is mentem.

Judit felrakott két izére, mindkettő fejen is állt... még jó, hogy a T-rex kiesett akkor a látóköréből:D Viszont a zuhanóliftet én akartam, bár az előbb említettek miatt olyan semmilyen volt.

 Nyertünk (mmint Csabi) a  Clear Watertől gyerek vízadagolót, mivel mi voltunk az elsők, akik érdeklődtek a sorsolás felől, választhattam:D Pingvines, természetesen.

Van egy csomó repink a Knorrtól meg a Peugeottól.

Qrvasokan voltak, nagyon elfáradtunk, de jó volt:D

Vasárnap meg méhészkedtünk egy kicsit a Műcsarnok mögött, így gazdagabbak lettünk egy üveg mézzel, amit ott gyűjtöttek a méhek... volt bizonyítványa is a méznek;)

Kulcsszavak: első

2013/08/30

A tegnapi napunk - amolyan előünneplésként - a Szépművészetiben telt, a Múzeum+ keretein belül, melynek mostani témája az erotika volt. Volt tárlatvezetés is. Soha nem voltam, így 'kipróbáltuk'. Ugyanolyan érzésem volt, mint a verselemzéseknél:D Amúgy meg jó, mert kaptunk háttértörténetet is... volt habzó rose kóstoló (se rose, se habzó párti nem vagyok), vagyis kupon fejébe kaptál egy decit. Elkezdtünk festeni is, Ádámot meg Évát... illat alapján kellett megcsinálni. Elsőnek szipp, aztán ahhoz az illathoz milyen szín passzol, majd azzal festettél. Gebe 5ig bírta, mert ment Hajósra, leizzadni;) A legszebb, hogy mindkettőnknek ugyanazok a színek jutottak eszébe:D 7 volt egyébként, szóval jó aránynak mondható;) De ezt megcsinálom a kölkökkel, mert jó móka volt:D 

Ja Schiliére is benéztünk, de nekem beteg, viszont ezt hazahoztam volna:

 

(Anya két gyermekével, lopva: http://flickriver.com/photos/havala/4899684309/)

Holnap Vidámpark, ha már a szeptember az utolsó hónapjuk, no meg végre össze tudtam csődíteni a bagázst, bár így is kimaradt sógornőm (akkor ismerkedik a két család, gyűrűznek). Meg idén már Lőrinc is magasság, így nem kell azzal izélnem, hogy melyikre melyik ülhet fel;)

Vasárnapra Gebe gőzmozdonyozást emleget, Visegrádig, amolyan igazi ünneplésként. Ez inkább pénz kérdése, mert üres a kassza, ötödike meg messze:D

Igen, igen, vasárnap lesz a papírosodásunk 6. évfordulója;)

2013/08/23

Vasárnaphoz egy hétre... hat;)

2013/08/11

Ha rossz a sarok, engem szidjatok;) Mindig akkor jön rám a szófosás, amikor nem enged be:D

2013/05/30

Tegnap meg a fiút adtam el kirándulni:D Most vagy megedzett Anna kirándulása, vagy tényleg ennyire bíztam az óvónőkben (meg a kísérőkben):D
Kulcsszavak: első Lőrinc

2013/05/24

Anna első ovis kirándulása ma van, a Margitszigetre. Gyomrom görcsben, de így van ez jól, még ha bízok is az óvónőkben;)
Kulcsszavak: Anna első

2013/05/22

A mai nap éppen megfelelő arra, hogy kipucoljam a postafiókom. bye-bye sok kuponos hírlevél, ezt a mennyiséget napi szinten nem viselem. A legfurcsább az volt, amikor levelet küldtek a leiratkozáshoz, abban egy kódot és csak úgy sikerült. Vagy a leiratkozás ittre klikkelve minden volt, csak az nem:D Volt olyan is, ahol az oldalon nem is vagyok regisztrálva, így halvány sejtésem sincs, hogy merre a le gomb:D Sebaj, végig pörgettem 2 napot, innentől már csak a sallang marad:D

2013/05/17

Szerdán elfelejtettem a gyerek néptánc bemutatóját. Állítólag hisztizett miatta. Én meg úgy láttam, nem hatotta meg különösebben. A dolgot megbeszéltük, elfelejtettem, van ilyen. Azért szerdára kaptam még egy esélyt. Megpróbálom nem elfelejteni:D

...és vicces dologgal kapcsolatban levelezek az ovi vezetőségével. Konkrétan betelt a pohár.

Kulcsszavak: Anna

2013/04/20

Péntek, második kör. Azt nem mondom, hogy könnyebb. A szám ugyanúgy ég, ez a kell neki a cigi-féle fíling. Mozdulat egyáltalán nem hiányzik, bár az első után sem volt.

Viszont most nem érzem annyira nagyonkellnek, de még mindig szar. Ma volt az ötödik nap. Épp azon gondolkodom, hogy ezt az idegsokkor jövő hét végével feladom, ha nem állok rendbe. Az nem megy, hogy idegbajt kapok, ingerlékeny vagyok... hirtelenjében sírógörcsöt, meg ilyenek...

Tény, hogy most minden szar belekavart, de akkoris.

Kulcsszavak: cigi ego_ism

2013/04/13

A lány görkorizott. Elsőnek volt a lábán, ilyen hibridizé (hátul kettő, elől egy kerékkel)... lesajnálták párszor, meg ki is röhögték a tizenpár évesek (lovaknak nevezném a korosztályt). Még jó, hogy ő rám figyelt, és nekem elhitte, hogy hihetetlenül ügyesen tette meg azt a jó nagy távot, egyedül. Persze, az elején fogtam a kezét, aztán úgy gondoltam/gondoltuk, megy ez neki egyedül is. Ha jól sejtem, csak 3 taknya volt, abból az egyik fájdalmas is. Egy kis görbülés, magyarázat után már nem is fájt annyira, ment tovább:D 

Nagyon, nagyon büszke vagyok rá:D Ja, azzal kezdtem, ha ezzel majd tud normálisan menni, akkor beszélhetünk holmi kétkerekűről;) A mostanija még nagy (meg qrvanehéz), így nem stresszelném a kölköt.

Öröm ez a jó idő:D 

Kulcsszavak: Anna első

2013/04/10

Apa elment mamának segíteni. Apa mindenkinek segít. mondá a fiam:D

...és teljesen igaza van, leszámítva most azt a tényt, hogy a segítséget a temetés körüli ügyintézésre értettem. Úgy volt, hogy ma mondjuk el a gyerekeknek, de apjuk bealudt. Ma láttam én is először, és egy totál leharcolt, min. 5 évvel idősebb férjet kaptam vissza:s 

A beszélgetés holnapra halasztva.

Kulcsszavak: Lőrinc

2013/04/07

a torta meg ilyen lett:D

 

 

 

Kulcsszavak: Lőrinc

12:11... és akkor tényleg 4 éve lettem kétgyerekes anyuka... nem feledem a kínszenvedést, de az a gyönyörűség, amit az elmúlt négy éveben adott, mindent kárpótol;)

 

Kulcsszavak: Lőrinc

2013/03/31

Érzelmek... tegnap Pocahontast nézett a gyerek... a végén odajön hozzám, hogy a bácsi... nem néztem, azt se tudom, miről szól... de a kölök könnye potyogott.

Jól meglapogattam, és elmeséltem, hogy ez miért is van.

Engem annyira meghatott, hogy majdnem vele sírtam;)

Kulcsszavak: Anna első

2013/03/15

A mi húsvéti tojásaink ebből készültek (oviba lesz):

2 rész szódabikarbóna, egy rész keményítő, 1 és fél rész hideg víz.

Csomómentesre elkever, felteszi főni, míg püré sűrűségű masszát nem kapunk. Levesszük a tűzről, nedves konyharuha alatt kihűtjük. Ha szükséges, akkor keményítős felületen még dolgozunk vele (nekem ez nem kellett)

Tapasztalat:

Baromi jó az állaga, jól lehet vele dolgozni:D Kb. olyan mocskot hagy a kézen, mint a só-liszt gyurma. Viszont, amivel nem dolgozol, azt tedd vissza a nedves konyharuha alá, viszonylag hamar morzsálódni kezd. A viszonylagot nem tudom, mert a kölkök tálat és kanalat is gyúrtak, én meg a tucat tojást;)

 Most szárad, kíváncsi leszek, hogy szétesik vagy sem, és hogyan lehet majd festeni...

 

Kulcsszavak: krea

2013/02/21

Lóciéknál egyszer már volt farsang, Lóci vízi bohóc volt.

Holnap farsang, a fiúnál egész hetes ráhangolódás volt (hétfőn mindenki bohóc, kedden egy színben volt mindenki, ki-ki a maga ízlésének megfelelően, szerdán táncoltak, ma pizsipart).

 

Kulcsszavak: Anna

2013/02/17

Madarász. Van fülészet ügyelet? Igen, hétfőtől... Mondom, ügyelet. Volt, régebben, de már nincs.

De csak megkaptam, hogy most a Heim Pál ügyel... végre.

Kulcsszavak: doki

2013/02/16

Krónikusnak krónikus... de ha egyszer más bajom nincs, így nem parázom. Még akkor sem, ha már mindenki orvosért kiállt;) Möglátjuk ki vontat oda min. 2 ökörrel:D
Kulcsszavak: ego_ism

2013/02/15

Hogyan kapjuk szívinfarktust lefekvés után?
Végy egy 5 éves kiscsajt, akit kb. egy órával előtte gyógyszereztél be. Hallgasd, ahogy átoson a szobán, ügyelvén arra, hogy kinyisd a szemed mire melléd ér. Ha ez nem sikerül, akkor egy világosba öltözött, hosszú hajú (tiszta Kör fíling) csajt kapsz az ágyad mellé. Ügyelj arra, hogy véletlenül se visíts (majd kiugrottam az ágyból), mert több hónapod megy majd rá a sötétség elleni harcra.
Ha ez mind megvan, akkor a fáj a hasamra küldd wc-re, majd hallgasd, hogy kijön, kotoz, visszamegy, majd hegyezd a füled, hogy épp milyen hangokat nyom el a horkolás. Vállveregetés: fogtam a haját közben. Sajnos nem szívódott fel a lázcsillapító addig, ezért ment a harc, hogy hűtőfürdő (még nem volt annyira magas) vagy kúp legyen. Lány előbbit, én utóbbit szerettem volna, mert aludni sem ártott volna. Jó éjszaka, megint:s
Kulcsszavak: Anna

2013/02/12

Fogadóóra vol.2.

Meglepően sok pozitívumot hallottam a kiscsajról... szabálykövető (ezek szerint a mieinkre szelektív), ő figyelmezteti a társait. Jól eszik (ha nem látnák, nem hinnék), az alvással hadilábon áll. Ügyes, szépen és színesen rajzol (lelkileg rendben). Az elfoglaltságokkal jól megvan, csinálja, élvezi. Mesél az itthoni sütésről-főzésről (én meg elmeséltem, hogy 2 éves kora óta kést használ, minek olyantól tiltani, amit nem ismer). Nekem meg az oviról (végre):D Kakaskodik (Viktóriával, de oda-vissza, immáron harmadik éve). Gyűjtögeti a neki tetsző tárgyakat (én meg kiteszem, elmondtam a rágós sztorit). Szereti a tornát meg a néptáncot (kell még valami mozgatós különóra neki, szerintük is). Szeret a középpontban lenni, felhívni magára a figyelmet (filigrán lesz, apja készülhet:D). Helyezkedik, segget tol, lábat emel, és már ölben is van (ezt én kimondottan nem szeretem). Szépen öltözködik, cipőfűzőnél kell neki csak segíteni. A "már 2 éve tud" meglepetésként érte őket;) Oké, hozzátettem, hogy hamar oldódó, rá kell segíteni, de tudja kötni:D Nyugodtan köttethetik vele;)

Alapjáraton erre számítottam, itt nem volt katonás dolog és kemény nevelés:D Azért a hisztire mondhattak volna valamit, mert én kifogytam;)

Kulcsszavak: Anna első

2013/01/24

Azok a qszámlák, de tényleg. Múlt hónapban a FŐTÁV írja, hogy megváltozik a számlázási rendjük (fővárosi rendelet miatt) májustól, hogy ugye általányra állnak át, kivéve, aki ennek ellenkezőjét kéri. No, mi azok voltunk, a levélben 3 opció közül választhattunk, ami egyike se jó, de legyen.

1. fizeted azt, amit eddig (nálunk 21 körül), majd a 4 hónap után lökjek még 50et nekik.

2. fizetek 30at/hó, négy hónapig.

3. fizetem, amit fizetek, és leolvasnak (februárban olyan 35+ szok lenni).

Erre jön a csekk, hogy 18. Mijafasz? Oké, -10% állambácsi, megmarad a -10% FŐTÁV, de a 30 10%-a nem 18, de még a 20 sem.

Oké, örülök, mert kevesebb, ha ennyi lesz a havi, pláne, de ha kilöknek nekem egy 30+ számlát, belerokkanunk.

2013/01/21

Azt hiszem, elengedtem a kezüket az esti zuhanyzásnál. Már egy ideje próbálkoznak, de úgy fest, működőképes a dolog. A csatakos (najó, túlzok) fürdő mit sem érdekel;)

A fürdés már régóta megy, váltakoztatva aszerint van, hogy mennyi időnk akad.

Most örülök, mert ez a pici is nagy segítség;)

Már csak Lóci fülével kellene valamit kezdeni, mert olyan szinten szelektál, hogy nem igaz:s Meg a fel- és leöltözését kellene gyorsítani.

Amúgy meg büszke vagyok rájuk:D

Kulcsszavak: Anna Lőrinc

2013/01/07

Megőrjítenek a kölkök! B+, ezek osonnak:D Azt már megszoktam, hogy Lőrinc az esti kijövetelénél csak alkalmanként húzza le a wc-t, de bassz, hogy kinyissa a fürdő ajtaját, hogy lássa az utat a szobájukig... na, az vicces. Majdnem megfúlt a könyvem miatta:D
Kulcsszavak: Lőrinc

2013/01/06

Ezt mindenképp ki kell próbálnotok:D

Én mini muff formába tettem őket, és csak 5 percre;) Igazán folyós lett a közepe, a teteje meg kérges. ...és isteni.

Kulcsszavak: hama_süti

2013/01/05

Ünnepek. Köszönjük, elteltek. Mivel ez az évem picit elszállós volt, embernek nem is volt sokáig munkája, így az utolsó percre hagytam sajnos mindent, de így sem kaptam sokkot, mert pikk-pakk lerendeztem az egészet. Meglepetésemre a tömeget is sikerült elkerülnöm.

Mondjuk, nem sok volt az ajándék, mert ugye nem arról szól ez az egész... az ünnepi menübe se gebedtünk bele, helyette Lőrinc és apja vette a fát, ami hatalmas élmény volt a kölöknek (húsvétig biztos hallgatjuk majd:D). A fa díszítését is nagyon élvezték, még az ajándékokat is szépen kipakolták (saját maguk által készítetteket is), nem is nyűglődtek azon, hogy nem nyithatják azonnal ki. Mondjuk, az egyik vendégünk késett, akivel nyitottuk volna az első ajándékokat, majd amikor ő befutott, egy videóhívás is, és online bontottunk ajándékot. Ez az online dolog meg bejövős volt nekem, igaz az összehangolás nehézkes, de megoldottuk:D

Így nem szólt másról az egész, mint lustálkodásról, puzlee kirakással, közös filmnézéssel, játékkal.

Viszont elkezdhetek megint gondolkodni, hogy ki milyen ajándékot kapjon, mert a nyakunkon az április, az első tömeges születésnapozás:D

A szilveszter meg... jól időzített délutáni alvás, majd kora esti petárdázás a bnőm férjével és fiával (venni nem venném, de nézni más, pláne a kölkök miatt), sok-sok dudaszóval, anyósnyelvvel. ...és jó kis baráti társasággal:D

2013/01/02

Úgy fest, belecsúszok az egy hónapja nem dolgozom táborába... Annának fáj a füle, haza kellett hoznom az oviból. 5től orvos, ott folytatódunk:(

A pöcsöm kivan ettől a gyerektől, ettől az időszaktól, meg a négy faltól. Dolgozni szeretnék, nem hiszem, hogy nagy kérés.

Kulcsszavak: Anna

2012/12/31

Drágáim!

Boldog új (atok):D

Szépet, gazdagot meg ilyet;)

2012/12/28

Azt hiszem, beleszerettem a mosóparfümömbe (kasmír virág):D Gebe illatos ruhákat szeretne néha (ecettel öblítek), ezért vett(ünk) egyet. A tavalyi nagy bevásárlásnál kp híján ott kellett hagynunk, de most hazajött:D Hallod, 150 mosásra elég (az nálunk majd 10 hónap), így az az 1800 Ft nem tűnik annyira drágának érte;)...és a minimális ajánlott mennyiség (10 csepp) olyan illat kavalkádot szabadított a lakásra, hogy még:D A fürdőből egy időre csak a zuhanyzás-fürdés illata viszi ki,  aztán visszajön;) Egy hétig fixen tartja magát a ruhákban, de majd csekkolom jövő ilyenkor a cuccaim.

Az éves mosási díjam így alakul: 1 kg mosódió (márkától függően 2000-csillagoség), 0,5 kg oxigénes fehérítő (1000 píz, de szerintem ebből sem árt a kiló), 4 kg mosószóda (2000), most ugye a mosóparfüm (1800), makacs foltok ellen mosószappan (200, fingom sincs mennyi kell egy évre, de legyen 6). Igaz, most marhaepével próbálkozom, állítólag jobb, mint az enyém. Bár a régi, mama félét semmi nem übereli, a magentásat rühellem, nekem nem szedte ki, amit ki kell, viszont a régebben használt, fóliába csomagoltat nem találom már, így marad Caola.

Mostanában nem tudom, hogy mennek a porok, gélek, kapszulák... de ebben az árban sztem nem jön ki egyik se egy évre. A portól a mosógép miatt kellett szabadulnom, mert egy idő után állt benne a csomó (még a régiben), a folyékonytól ugyanolyan fekete lett a gumi, kapszula meg nekem a jövő;)

A parfümöt még meg kell néznem, meg a mosógépre gyakorolt hosszú hatását is... de úgy fest, ezen költségekből sikerült lecsippentenem. Mosogatólöttyel kellene házilag próbálkoznom, de imádom a teás Jart meg a habját;) Valahogy úgy érzem, hogy az éves ár töredéke lenne a házi...

Oké, picit megbolondultam, öko felé húzok:D

 

 

A kép link;)

Kulcsszavak: szívből_ajánlom

Mai program:

Tropicarium (Lőrinc leendő keresztszüleinek ajándéka), ahol láthattunk ráját táplálkozni, én szerencsés meg is simogathattam egy másikat, meg láttunk szépséges szép halakat meg vízben úszkáló társaikat... 

Mivel pont nem jó időbe indultunk, ezért Mekiben étkeztünk (fúj) a kölkök legnagyobb örömére. nemszeretemnemakarom, de kp nélkül ez tűnt bevállalhatónak (SZÉP kártya rulez), mert ki tudja mi lett volna nyitva a Camponába. Amúgy meglepő, mert a környező üzleteket én nem láttam nyitva, szóval jó választásnak tűnt a kinti kaja.

Visszafelé aztán a Ferenciek teréről átsétáltunk a Bazilikához... Anna kérésére be is mentünk oda, 200 Ft adakozással, majd sétáltunk tovább, de Lőrinc az Arany Jánosnál reklamált holmi folyóügyekért, ezért Burger King, majd így már haza... Anya bor nélkül maradt, de jelenleg sörrel;)

Éééérted, 2 gyorsakajálda durván 4 órán belül... fáááákkk, nekem fájt na;)

2012/12/27

Az úgy volt, hogy...

A mai nap felvesszük a bérleteinket, és elmegyünk csámborogni, ha már ilyen szép, meleg időnk volt... A morgásom azért volt, mert sikerült mindezt fél12kor elkövetni, ebéd előtt, s valahogy nyávogást nem akartam... Nagy nehezen eljutottunk odáig, hogy hazajöttünk, ettünk, megindultunk. Menjünk hajózni, mert kevesen lesznek, szép az idő, stb.

A Népfürdő utcánál kitáblázva, hogy semelyik d-s nem áll ott meg, menetrend letakarva... akkor sétáljunk át a Margitszigetre, beleférünk időben, ott meg csak kiköt. Nem áll meg, táblán magas vízállás a hiba. Közben látjuk, hogy a hajónk kiköt a Népfürdőn. Ügyfélszolgálat felhív, megérdeklődjük, hogy miafasz. Közlik, fődiszpécser mondta, hogy alacsony a vízállás, nem áll meg ott. Mondom, láttam, hogy megállt, mijafasz. Hosszú várakozás, ide-oda beszélget az ügyfélszolga... arra választ nem tud, hogy hogyan alacsony a másik oldalon meg magas a vízálls... de legalább megtudtam, hogy a Margitszigeten hétköznap nem kötnek ki a hajók. Köszi, hogy a másikon le volt ez az info takarva. Arra sem tudott magyarázatot adni, hogy ugyanabban az állomáson 10 perc alatt hogyan lehetett alacsony vízállásról hipp-hopp normál... meg azt sem értem, hogy miért tőlem kérdezi a hajó nevét, ha mondtam, hogy az óra 38-as ott kötött most ki... és miért nekem kell tudnom, hogy csak az ő hajójuk köthet ott ki vagy másé is... mellesleg, a lila színű karikaizé, benne a hajó számával... nekem az ő hajójuknak tűnt. A honlapjukon se tudta megmondani, hogy hol találom, mikor melyik állomás nem használható... a későbbiekre akartam, magunknak. Állítólag őket kell hívogatni, ők tudják a frankót. Gondolom, ott és akkor is 10 percenként változik a vízállás. De azért annak örülök, hogy "rossz információt kapott" és bocsánatot kért.

Ennek fényében a kölkökkel visszaindultunk, hátha, volt egy óránk a Népfürdőre érni. Így idő is arra, hogy a játszótéren elidőzzünk, majd tovább álljunk. Népfürdőn ember elkezdte a hátizsákját keresni, már talált tárgyakat hívogatott... zsákban minden jó: laptop, vinyó (minden biztonsági mentéssel), sdd... a kölkök nem igazán emlékeztek, hogy volt-e apán táska vagy sem... mondom haza, mi megnézzük, hátha... erre Anna, hogy a padon volt apa táskája. Mi haza, Gebe játszóra, közben anyám hívogat, egyeztetne Tia miatt, gyomrom görcsben, remegek az idegtől, majd Gebe is telefonál: szeretik odafent;)

Árpádnál koccantunk, mi haza, ő tovább, vitte a kicsigépen karbantartan, mert valami nem ok vele, itthon meg nincs az, ami kellene hozzá...

Most, még mindig nem vagyok nyugodt, görcsben a hasan, holnapra meg talán belefér a hajózás... és talán Tia is ideér még az idén. Neki szombat lenne jó (mi jazzkíséretes mesefilmre megyünk), nem tudom és akarom átszervezni, ha már az előző előadásra sem sikerült eljutnunk. Hétfőn meg ha minden kerek, Tropicárium, utolsó nap a kölkök ajándékának beváltására (tegnap kaptuk, karácsonykor nyitva voltak, meg majd szilveszterkor).

Zajlik ez az életnek nevezett jelenleg rémálomnak tűnő valami:D

 

2012/12/24

Feleim! Ezzel az időszakkal még mindig úgy vagyok, ahogy eddig... de azért Békés ünnepeket kívánok nektek.

2012/12/23

Egy órás csúszkálás, anya meg szarrá fagyva, mert ácsorogva azért hideg volt. Ill. az a 3 csúszás nem melegített ki:D ...és örülök, mert a papsí beválni látszik mindkettőnél, így nem kell szánkót tárolni:D

2012/12/22

Ahogy látom, afta is:s
Kulcsszavak: Anna

2012/12/18

Vol.2

Szépkarácsonyt;)

Kulcsszavak: Anna

2012/12/13

Luculok:

azaz takarítom a konyhát, porszívni is fogom, meg fel is mosni. De tényleg megmozgatok mindent, kisikálok mindent...

Kompenzálásként lencsét csináltam, hátha nem visz el a boszorkány:D

2012/12/12

Oké, kezdek megőrülni:D

2012/12/09

Nem szép, ez tény. A nyaka totál hólyag, a szeme alatt is van egy, a háta viszonylag tiszta, a mellkasa is, lábszárán itt-ott. Viszont ami a halál: belső comb és here.

Szerencsétlen járni alig tud. Kapott valami habot csilliókért, remélem, használ. Placebónak tuti működik:D A fenistil csepp bejövős;)  Kaparni nem kaparja, 2 láttam csak, ami varas, de egy gyors körömvágással megpróbáltuk elejét venni a vakarózásnak.

Nem szép látvány, gondolom, neki sem jó, és Anna még hátravan, neki durvább lesz (állítólag). ...és igen, nem oltattuk, szerettük volna, ha átmegy rajtuk. Hülyék vagyunk vagy sem, kiderül. Alapból nem lövetünk beléjük semmit a kötelezőn kívül. Anna immunrendszerileg amúgy is gázos, hagy edződjön, rosszabb lesz nagyobb korban hetente kimaradni.

Bégetés a tetőfokán.

Oké, oltottat is hallottam pöttyöződni, szóval nyugodt vagyok;)

Kulcsszavak: Lőrinc

2012/12/07

Béget Lóci. Így egy héttel hosszabb a szabi, ami csak jövő évi munkakezdést jelent. Remélem, csajos is elkapja.

Ha valaki bégetne, jöjjön, mielőtt szarrá unom magam:D

Kulcsszavak: Lőrinc

2012/12/01

Ember szenved csütörtök este óta. Péntekre már 38,9 láza volt, én meg szenvedek, mert éjjel vergődik az ágyban. 2 nap alatt máshol nem láttam, csak az ágyban. Tegnap dokit elérnie nem sikerült, ma délelőtti nem fogadta, 3ra ment a sajátjához. Ott meg gyerekek vannak, ami meglepte őt. Meg az is, hogy ránézett a doki, majd elviharzott valami sürgős dologhoz. Remélem, semmi komoly, mert két napja 39+ felett a hője, szűnni meg nem akar:s
Kulcsszavak: doki Gebe

2012/11/24

Tortúra. Kb. így jellemezném az utóbbi heteket... Van ugye egy fogam, amiből kiesett a tömés (szimplán azt hittem, szuves). Két hónap után dokihoz is eljutottam vele, szinte rögtön ítélő bíróság (nyitás után) = gyökérkezelés. Mivel hátsó, így három csatornás, ergo 30e. Meg majd a korona (25, ha kell csap +10).

Igen ám, de megnyitás után hidegre érzékeny lett, agyzsibbasztó kategória. Vasárnap fogadott doki (máskor nem jó, mert kölkökkel nem akarok), tisztítás, 2e. Várok, viszonylag jól vagyok, de a hideget mindig nem bírom. Péntek doki, -40 fokos izé, a gyökérkezelt jól viselkedik. Jön a másik, én a mennyezeten lógok, közli gyökér, közlöm nuku lóvé, közli, majd fizetek, elszaladni úgy sem fogok (nemám, szeretem). Hál' égnek csak egy csatorna, amalgán alatt. Időzített bomba, aszongya amalgánra.Nem is cseréli, csak ha kell, ezért tényleg csak egyhez nyúlt. ...és nem a gyökérkezelés miatt lett érzékenyebb, mert eljött onnan a fog, hanem elvileg ilyen, véletlen.

Majd beszartam ebbe a véletlenbe.

Kedden megyek tömetni, gyógyot az egyikbe. Ha meg tudom vele beszélni (és miért ne tudnám), akkor kérek számlát arra a 10e-re, és kifizetem a másik fogat is. Ő jövőre mondta, én  adósságot nem vinnék át.

Szóvel, most tartok 42-nél és nuku korona. Az ep-m se áll ezek után a helyzet magaslatán, így legyenek strapabíróak a tömöttek, mert egy ideig nem kapnak koronát... három fog... alsó hangon 75... tényleg igaza van a kolléganőmnek, egy kocsi ára van a szájában... igaz, ő fogszabályoz.

De! Nem fájok, és a kezelések sem szoktak. Ergo: megéri, hogy ne gyulladjon be (mint anno a bölccsel, az ide-oda küldözgetés miatt), és emberszámba vegyenek.

Ej, beh jó lenne, ha legalább egy 30e lenne pluszban a zsebünkbe havonta... nem  lennék ilyen garasoskodó.

A legviccesebb, hogy emberre is rákérdezett... mondtam is, hogy ha lesz pénz, jön ő is, addig semmi, nálam nagyobb a baj:s Persze nála is befigyel egy tömés min, + a 2 korona, meg talán egy másik gyökér, amire meg majd korona is kell...

Remélem, jövőre tényleg akciózza a norma koronákat, és akkor nem fog annyira fájni;)

Kulcsszavak: doki

2012/11/13

Gyökérkezelés:s Fini most, hogy kiment az érzéstelenítő (min. 4), de szerintem inkább a szájpadlásba nyomott kettő fáj veszettül:s

Cirka egy hónapon belül megint 30 ezerrel lesz kevesebb a zsebembe, de az EP kártya még elbírja (megelőlegezve, mert számlás). Viszont dokit nemadom, ismét nem fájt ez a hadművelet;)

Kulcsszavak: doki

2012/11/09

Tegnap beszólt a gyerek a sétányon bicikliző párnak, aki velünk szemben jöttek:

- Menjetek a biciklis útra!

Igen 2 lépéssel arrébb kulturált (láthatóan elválasztott és júliusban átadott, a sétányon áthaladó) helyük lenne. Úgy látszik, a koszon kívül ragad rájuk valami neveltetés-féle is;)

Bevallom, le nem szidtam, mert igaza olt. A kérésem annyi volt, hogy máskor egy légy szívest tegyen már oda...

Hirtelen még kezelni sem tudtam a dolgot:D

Kulcsszavak: észosztó Anna

beja

< <


©2009 Sarok.org

Search marketing