H2704111825
K2805121926
Sz2906132027
Cs3007142128
P0108152229
Sz0209162330
V0310172431

Be just or be dead

2012/06/10

Nyár

A nyár legjobb tulajdonsága, mely számomra kiemelkedik a többi közül, hogy lassan, de biztosan telik. Bízom benne, hogy erősebb hőhullámok nélkül átvészelhető lesz sok esővel és hidegfronttal. (az előbbi kell is mert nagyon nagy a szárazság, és nem a konvektív csapadékra gondolok ami most a viharok során zúdul)

2012/05/30

Asszem kezet foghatok vele:)

2012/05/09

Három év után végre tanulhatom

Ezt. A tigris és daru forma, mely eddigi kung fu pályafutásom leghosszabb formája lesz;

 

2012/05/07

Eső

Nem tudtam mi az ami jó ideje hiányzik. Az eső volt. A csendes, egész napos eső. Hihetetlen, mennyire jó kedvre derít, feltölt és az ember szinte átlényegül tőle. Kint esőillat, hűvös levegő és az a hang, amint örökké tudnék hallgatni. Szeretem az esőt.

2012/05/05

Összegzés

Lássuk akkor, hogy mit is tudok eddig a Hung Gar tananyagból;

 

Pusztakezes formák

Liu Jia Quan/Lau Gar Kuen vagyis a Lau család ökle

Mei Hua Quan/Moi Fa Kuen vagyis Szilvavirág ököl

Gongzi Fuhu Quan/Gung Gee Fook Fu Kuen vagyis A "gong" írásjegyen megszelídíteni a tigrist

Jian Zhang vagyis Harcos tenyér(ennek nincs kantoni neve)

Huhe Duichai/ Fu Hok Duichai vagyis Tigris és daru páros forma

Huhe Shuangxing Quan/Fu Hok Sheungyin Kuen vagyis Tigris és daru forma (ezt csak most kezdtem, nagyon boldog vagyok, hogy végre tanulhatom)

 

Fegyveres formák

Liu Jia Gun/ Lau Gar Gun vagyis Lau család botja

Zhihui dao vagyis Generális szablya (ennek sincs kantoni neve)

Damo jian vagyis Bodhidharma egyenes kard (ennek sincs)

 

 

Muszáj itt is megosszam...

2012/04/26

Mellméret térkép, hell yeah:D

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=5285#

2012/04/24

Márai már 1945-ben megírta

“Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a “jobboldaliság” cimkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint “keresztény magyar ember” előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert “keresztény magyar úriember”, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem “keresztény magyar” vagy “úriember”, tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság minden értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30 éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén visszasírja a “jobboldali, keresztény, nemzeti” világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül.
Ez a fajta soha nem változik meg, de amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."

2012/02/23

Ezennel vitára bocsájtom ezt;

http://index.hu/kultur/2012/02/23/roma_bosszufantaziak_ket_percben/

2012/02/17

Nagyjából ez az élet lényege

Twelve Rules For Being Human - These Rules I have been told are handed down from Ancient Sanskrit

1. You will receive a body - You may like it or hate it , but it will be yours the entire period

2. You will learn lessons - You are enrolled in a full-time informal school called LIFE . Each day in this school ypu will have the opprtunity to learn lessons. You may like the lessons or think of them as irrelevent and stupid

3. There are no mistakes, only lessons - Growth is a process of Trial and Error ; Experimentation. The ''Failed'' experiments are as much a part of the process as the experiments that ultimately ''work''

4.A lesson is repeated until learned. - A lesson will be presented to you in various frms until you have learned it , When you have learned it then you can go on to the next lesson.

5.Learning lessons does not end - There is no part of life that does not contain its lessons. If you are alive , there are lessons to be learned.

6.''There'' is no better than ''here'' - When your ''there'' has become a ''here'', you will simply obtain another ''there'' that will again look better than ''here''

7.Others are merely mirrors of you - You cannot love or hate something about another person unless it reflects something that you love or hate about yourself .

8.What you make your life is up to you - You have all the tools and resources you need. What you do with them is up to you . The choice is yours.

9. Life is exactly what You think it is - You create a life that matches your beliefs and expectations.

10. Your answers lie Inside You, - The answers to life's questions lie inside you. All you need to do is look, listen and trust.

11. You will forget all this

12. You can remember it whenever you want

altair

< < > >


©2009 Sarok.org

Search marketing